Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Здається велика мебльована кімната в 2кімнатному кондо на короткий термін для мами з дитиною. В будинку є басейн, спортзал, більярд, теніс. Район Bathurst &Finch 1600-все включено
-
🎭 UKRAINIAN MASQUERADE NIGHT 🎉 📅 24 січня | 🕘 9:00 PM 📍 Restaurant Fregata 1900 Dundas St E, Mississauga 🔞 Вхід: 19+ | 💵 $25 (для чоловіків) 🎧 DJ Emiliano | DJ VIT@I!! | DJ Ihor 🏆 Конкурс костюмів: $100 / $200 / $300 🎁 Коктейль для кожної дами! 🍷 🎯 Дрес-код: Елегантний маскарадний стиль. ❗️ Безпека: Охорона, поліція на паркінгу. ✨ Ніч магії, музики та загадкових масок чекає на тебе!
-
Друзі, до нас звернулися бійці ППО, які прикривають небо безпосередньо на лінії зіткнення. Тобто зі всих сил не дають можливості загарбникам запускати в повітрі по бійцям сил оборони України все, що в них є. Потрібно допомогти відремонтувати їх бойовий автомобіль, доречі, який з ними з початку повномасштабного вторгнення кацапів! Друзі, наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На ремонт авто ППО На ремонт бойвого автомобіля воїнів ППО. 🎯 Ціль: 60 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3o74ccYTHH 💳Номер картки банки 4441 1111 2052 2127 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/v/1FDTtpXgaj/
-
Переїжджаємо на нову квартиру на місяць раніше закінчення контракту. Тому здаємо на 1 місяць своє житло: з 1 лютого до 1 березня. Мебльоване, адреса 15 Bruyeres Mews. 1 bathroom, 1 bedroom + den. Den з ліжком і дверима. Кого зацікавить - будь ласка в особисті за подробицями.
-
Вітаємо Nazar, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ну, з гуманітарної точки зору, це звійно правильно. Але які будуть понягляди у цих людей і яких політиків/рухи вони будуть підтримувати, коли жили 20 років з Хамас - це цікаво і тривожно.
-
Друг загубив телефон Samsung S23 Ultra у чорному чохлі вчора в клубі Tea Va See. Якщо хтось знайшов, будь ласка, поверніть за винагороду. Дякуємо!
-
Вітаю🫡🇺🇦 Вимушен відкрити збір собі на на протез. Так як був ошуканий Запорожцем і його центром Tytanovi. Мене лишили без ноги. Збір на протез OTTOBOCK 3 GENIUM - його ціна 51,919,15$ 2,132,000грн. Наразі знаходжусь в Unbroken «Незламні»… Це моя карта 5168240501159619 Коцюба Володимир Геннадійович На війні я с 2016 року, спочатку в 25 ВДВ, ДШВ. Був визнаний обмежено придатним. При повномоштабному вторгненні повернувся с закордону і прорвався в 15 штурмову бригаду КараДаг «Гвардія Наступу». Бився до останнього як міг. Зараз потребую дороговартісного протезування, хочу далі жити, хочу бути корисним для суспільства. Мені соромно це робити, но без Вас не впораюсь. Буду вдячний за будь-яку підтримку: донат, репост🫡.
-
Вітаємо Володимир, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇