Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Український проект furmula.games/tasks.html?referralCode=9EIY5A
-
Вітаємо Рита, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Ищу еще двух партнеров в команду! Доход от $500 в неделю — всё реально! — Вы уделяете всего 2-3 часа в день — Работа доступна из любой точки мира — Ограниченное количество мест Если хотите узнать больше, пишите «+» в личные сообщения!
-
Ищу еще двух партнеров в команду! Доход от $500 в неделю — всё реально! — Вы уделяете всего 2-3 часа в день — Работа доступна из любой точки мира — Ограниченное количество мест Если хотите узнать больше, пишите «+» в личные сообщения!
-
-
-
Вітаємо! 👋 Запрошуємо вас взяти участь у безкоштовному онлайн форумі "Інтеграція та зростання в Канаді", де обговорюватимуться ключові аспекти адаптації, кар'єрного розвитку та бізнес-можливостей для новоприбулих у Канаду. 📅 Дата: [15-16 лютого] 📍 Місце проведення: [Онлай. Посилання на форум буде розіслано усім зареєстрованим учасниками 13 лютого ] Будь ласка, заповніть цю форму для реєстрації. Після цього ви отримаєте підтвердження та деталі події на email. forms.gle/v2yr9SS8e8ekCEXJ8
-
Hi!!! Does anyone know of a family/host that can take me in fit some time.
-
Друзі, відеозвіт від бійців 26-ої артилерійської бригади імені Романа Дашкевича. Гуму і запчастини отримали, незабаром замінять. Дуже дякують всім небайдужим за підримку! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 www.facebook.com/share/p/1Kc4tgvCF5/
-
Ти далеко від Mimico ?
-
Добрий день допоможіть знайти стоматолога
-
Вітаємо Nikola, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Українська контора , мене там приняли за годину часу
-
Дякую
-
Не далеко
-
Вам дуже
-
Дякую
-
Я не памʼятаю , я бенефітами платив , подзвоніть спитайте , там українки на лінії
-
А скільки обійшлося вам Дякую
-
Ну , мені мудрості виривали , казали шо складний був
22 Jan 2023, 02:47
118588/119250
about 7 hours ago