Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якби ж то 😂
-
У мене інша проблема. У сина закінчується паспорт, а він не може підключитися через резерв+ щоб стати в чергу онлайн на новий паспорт. Він виїхав з України до 18. Я зловити йому слот на своє їм'я не можу бо він повнолітній. Не знаю як нам бути, бо паспорт закінчується в жовтні, а черга онлайн вже на вересні.
-
спробуєте через цих ребят @Anna_Filkov. Ми робили за 300$. Вони зарезервували всі слоти на підставні акаунти і зараз продають
-
Дякую за пораду. Я про це не подумала.❤️
-
Я взагалі не розумію онлайн черг. Якщо реальна черга ти бачиш людей які прийшли, а онлайн це шарашкіна контора. Мені здавалося Канада така правильна країна в цьому плані, а виявляється все те саме тільки в профіль.
-
думаю всі випадково зловив слот, це люди, які спіймали момент коли ці махінатори перекидають слот на клієнта. Думаю через них багато слотів пропадає взагалі.
-
Дякую. Я думаю та онлайн черга саме на це і розрахована.
-
думаю посольства у долі, але виходу немає. Ми так робили для доньки 4 роки у якої паспорт закінчувався
-
Може якби ми якось публічно висловили свою думку з цього приводу щось би змінилося, але так як всі мовчать то маємо що маємо.
-
це не Канада, ці махінатори сидять у Києві
-
Вітаємо Mariia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Mariia, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Beyond Pixels, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт, друзі! ❤️ Запускаю індивідуальне навчання фотографії для тих, хто хоче знімати круті фото, працювати з клієнтами та будувати кар’єру у цій сфері. Я навчу тебе всьому: від роботи з камерою та обробки до секретів успішної співпраці з клієнтами. Навчання дистанційне, зручний формат і гнучкий графік. Готовий стати фотографом, якого всі знають? Пиши в директ — почнемо! 🚀
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
Вітаємо Тамара, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Добрий день! Де можна обміняти готівку на USDT? Якщо хтось може обміняти, готовий запропонувати відсоток. Буду вдячний, пишіть.
-
Вітаємо Timofey M., 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇