Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я говорю про права з нуля
-
Это где вы такую жемчужину о копали?)
-
Вам не нужно официально учится в канаде, надо только смочь сдать экзамен через 12 месяцев после г1
-
не зовсім зрозуміла що означає 12 місяців нема прав
-
У меня 12 месяцев (нет прав) смог сразу на г2 сдать
-
можливо неправильно сказали
-
І в Канаді походу досить довго триває сам процес навчання, але можу помилятись. В Україні це можна зробити швидше
-
зараз пошукаю, але нам в драйв центрі казали що не скорочується взагалі якщо менше 2 років
-
С чего это вдруг? Сколько месяцев прав настолько и уменьшится
-
Заплатите в украине за обучение и экзамен, в канаде за экзамен Либо В канаде за обучение и экзамен И вопрос в цене обучения
-
Ну хтось може отримати їх в Україні і приїхати сюди і не їздити на авто перший час або здати тут лише на g1 і їздити з кимось) блін, в кожного своя ситуація і хтось може захотіти зробити саме так
-
якщо українським правам менше 2 років - час не скорочується
-
Це саме щодо українців по CUAET
-
Так смысл в опыте, и сокращению времени ожидания
-
Drivers that complete the self-declaration and have at least 24 months of driving experience will be exempt from the mandatory time periods required under Ontario’s Graduated Licensing System and must complete all testing, including vision, knowledge and both G2 and G road tests
-
У людини будуть свіжі права Права лише 2 плюс досвіду дозволяються для здачі джи 1 і потім на джи фул
-
Якщо отримувати в Канаді з нуля, то ціна не така, як просто платити за здачу екзамену
-
Ви не зрозуміли мене вірно
-
Якщо людина планує отримувати права, який сенс зараз платити в Україні , щоб тут потім ще платити?
-
І хтось може хотіти врахувати цей нюанс
22 Jan 2023, 02:47
1186/119102
about 3 hours ago