Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Перед оплатою потрібно обов’язково оглянути квартиру
-
Усім дякую , це був скам!!!тому будьте обережні , нас хотіли ошукати на 3000$
-
А щє лист з роботи і пейстаби
-
Попросити скинути дипломи та інші сертифікати які у вас є
-
Можуть ще візу запитати і ворк перміт
-
Так він по суті у вас майже й не запитував ніяких документів
-
Це зазвичай нормальний перелік документів, але для початку я б попросила б відвідати квартиру
-
виглядає як скам
-
Доброго дня дівчата, я починаючий лешмейкер, запрошую до себе на відпрацювання класики та 2д. Безкоштовно, робота може зайняти до 6 годин. Район Vaughn.
-
Вы квартиру видели? Похоже на scammers
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи в Торонто безкоштовно заселяють на тиждень українців чи ні вже?((Одна волонтерка відписала мені ніби вже ні(((
-
не знаю що там по безпеці, але ріелтори ту саму інфу просять. тільки для інкама треба не контракт, а папірець на якому вказана ваша зп. це може бути просто щосььнаписане від HR
-
Та чи безпечно це ?
-
Які документи я можу йому сканувати ?
-
Привіт , сьогодні маю підписати угоду про оренду житла , так як власник жеве у іншій країні він попросив перелік документів
-
Всем привет, посоветуйте пожалуйста хорошего семейного врача в North York, заранее спасибо!
-
#IT_курсы на русском языке в Канаде Специалисты IT компаний разработали учебные программы и выступят тренерами курсов, готовящих к профессиям: UI/UX дизайнер, программист, тестировщик ПО, разработчик игр или мобильных приложений. Все эти курсы доступны в оффлайн и онлайн форматах на базе Учебных центров LOOK AT PRO Education http://edu.lookat.pro/ca/ Получив одну из IT специальностей и пройдя в конце обучения смоделированное собеседование, вы сможете пробовать свои силы при трудоустройстве в IT компании или работать на себя во фриланс-проектах! Для всех курсов скидка — 20% на первый месяц обучения!
-
Чекінг-акаунт можна відкрити в банках, хоча вони не дуже охоче на це йдуть. Скоріше відмовлятимуть ніж морочитимуться. Кредитку відкрити без номеру гріха не можна А а чому проблема зробити СІН?
-
Ну всі великі банкі точно відпадають. ТД, СИБС, РБС, скошия, і думаю БМО теж Це хіба по якихось юніонах шукать Тут в групі були люди які робили картку в юніонах, може хтось напише
-
Супер, дуже дякую
22 Jan 2023, 02:47
12121/118861
36 minutes ago