Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня дівчата, я починаючий лешмейкер, запрошую до себе на відпрацювання класики та 2д. Безкоштовно, робота може зайняти до 6 годин. Район Vaughn.
-
Здрасте то шо надо
-
По суті це папірець, необхідний лише якщо щось знайдуть після медогляду
-
Реферал дають на думку імміграційного офіцера, не всім, мені дали місяць тому наприклад
-
Тим що раніше давали в аеропорті referral на медогляд разом з пермітом, а зараз дали тільки перміт, тому і вирішила уточнити )
-
Тоді чим ви керувались, задаючи це питання?)
-
Я і не пов’язувала з ковідом )
-
Всім, Sercevo, друзі! Тримайте наш божевільний, веселий та страшний фотозвіт з Ukrainian Halloween Party. masha-nyshcheta-photo.wfolio.pro/disk/22-10-2022-halloween В цей раз ми показали рівень. Готуйтесь до наступної вечірки та слідкуйте за новинами тут і в нашому інстаграм @sercevohouse
-
Тож розраховувати лише на ці гроші по приїзду трохи ризиковано
-
Ніхто не гарантує, що не буде нової помилки
-
Це була помилка системи, наче виправили
-
Потрібно усім, хто отримує візу, це не залежить від ковіду, там перевіряють на інші захворюювання.
-
Зараз потрібно проходити медогляд хто прибуває до Канади ?
-
Зверніть увагу, що деякі люди чекали по 1,5 місяці
-
Дякую!
-
5 дн
-
Всім привіт, хотів запитати по поводу тих 3000CAD скільки вони по часу йшли? І були в когось відкази ?
-
Привет. Подскажите барбера кто-то. В Воне желательно
-
Всем привет . ДЕВОЧКИ !!! Мне нужна модель для лазерной эпиляции на 2&3 ноября . С 9 утра до 5 вечера . Кто свободен и может выделить два дня, пожалуйста напишите в личные сообщения. (ТОРОНТО) 🙌🏼🫶🏼
-
Напишіть, будь ласка,ще нам,бо син хоче,де ви проходите?
22 Jan 2023, 02:47
12157/118847
about 3 hours ago