Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Подскажите какое такси лучше вызвать доехать до аэропорта нужно? Нам 2 машины нужно или 1 микроавтобус . Может есть кто может помочь , мы заплатим?
-
Доброго вечора ! Он-лайн заняття англійської мови з нуля для дорослих ( спеціалізуюся на IT, lawyer ) та дітей, індивідуальні заняття, доступна ціна, міжнародний досвід, практики понад 10 років, писати особисто в Telegram .
-
Шукаю роботу в Торонто. Бажано завод, фабрика, склад, але розгляну всі варіанти
-
Порадьте будь ласка чоловічого перукаря, бажано в Етобіко
-
Привет Все курсы есть в онлайн
-
Привіт , можливо хтось знає про курси англійської Торонто /Онтаріо?)
-
Добрий день! Шукаю роботу, англійська beginer. Этобіка!
-
Дякую, я пройшла в китайській лікарні, тепер шукаю сімейного лікаря в Міссісазі
-
www.momondo.pl/flight-search/WAW-YTO/2022-11-20?sort=price_a
-
дякую.
-
www.momondo.pl/
-
Доброго вечора! Порадьте будь ласка де знайти найдешевші білети до канади і з якої країни Європи летіти?
-
Візу отримала на початку квітня, вклеїла у вересні (5 днів), прилітіла у Торонто у жовтні. Жодного питання не було.
-
Потрібен кредитний скор. Взагалі, можливо, але навіть зі склом, наприклад, у Белл та Вірджин мені казали чекати півроку як мінімум щоб зняти обмеження з акаунту. Типу у Вірджин я навіть не можу додати додаткові лінії
-
Добрий день, шукаю кімнату чи маленьку квартиру в Торонто для себе, мені 31 рік без шкідливих звичок, якщо комусь потрібен сусід пишіть в ЛС❤️😉
-
І чи підскаже хтось де можна взяти телефон в кредит ? Типу коли купуєш сім і оплачуєш план на 2 роки чи щось таке ?
-
Доброго дня. Відгукніться будь ласка, хто летить з України до Торонто найближчі 1/2 тижні, треба взяти невеличкий пакунок. За оплату)
-
Доброго дня, летимо 07.11 з Варшави до Торонто. Брали білети для двох котів, але нажаль один наш улюбленець помер, у зв'язку з чим одне місце для кота у нас вільне. Може кому потрібно перевезти кота до Торонто, ми залюбки допоможемо, безкоштовно!
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, де модна знайти роботу за готівку на декілька днів/2 тижні ?
-
Расписка от руки на английском языке. Я такая-то,разрешаю такому-то и номер паспорта,забрать мой паспорт и номер. Можно и отсканировать. Ну он на месте разберётся
22 Jan 2023, 02:47
12222/118832
about 5 hours ago