Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Та чек дали тільки, уряду Канади вони самі напряму відправляють інформацію про медогляд
-
Мені в іншому чаті відповіли, що вже не можна, я подавала онлайн 😐
-
Який документ вам дали після проходження мед.огл.?
-
Доброго вечора!) Підкажіть, будь ласка, на якому сайті краще шукати житло для рент у York Region, ON ?
-
У мене була помилка в WP і я в аеропорту його поміняв вже після проходження медогляду. В новому з обмежень залишилась тільки заборона на працю в сільському господарстві чомусь, але з‘явилось обмеження на навчання і проходження професійних курсів, якого в першому WP не було. 😳
-
Доброго вечора, цікавить чи хтось змінював work permit на той,що без обмежень після медогляду,але в аеропорту Торонто,чи так можна?
-
Доброго вечора! Я професійний📸фотограф новонароджених діток!!! Дорогі мамочки, впевненна, що в цій групі Вас дуже багато! Якщо Ви любите фотографувати , але зовсім не маєте часу на довготривалі курси, тоді нам неодмінно потрібно познайомитись😉 Я стану для Вас першим, персональним наставником у сфері фотографії!!! Ви зможете самостійно, але під моїм чітким професійним контролем та вказівками зробити безліч неймовірних фотографій вашого малюка. Під час зйомки я обов’язково розповім усі деталі діяльності фотографа, поділюсь з вами усіма секретами підготовки та правильним процесом фотозйомки! Вже після першої нашої зустрічі Ви отримаєте не тільки чіткий стартовий багаж знань та ще й масу неймовірних фотографій зроблених саме вашими руками. Цей день стане для Вас незабутнім, цікавим та повчальним! Я поділюсь з Вами своєю любов’ю ❤️до фотографії, постараюсь Вас закохати😍в неї і, можливо, незабаром Ви станете відомим фотографом📸у вашій місцевості.
-
Туро, каяк, авіс, тріфті, навіть у індусів у Zoom rentals
-
Ребята, всем привет, мне 21 год. Недавно ушел с работы, так как сказали что ее сейчас нет. Кто может помочь - буду очень благодарен. Физ работа не пугает. Если есть знакомые кто ищет людей, маякните. Даже словом кто может помочь где ее найти, тоже пишите. Спасибо)
-
Документи не давали
-
Адреси велком центрів
-
CIBC- хороші умови: 2 роки безкоштовне обслуговування 1000$ для користування з допомогою яких ,ви ,як новоприбулі,можете створювати кредитну історію на майбутнє!!
-
Scotiabank