Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня ! Допоможіть будь ласка! потрібне посилання на таку ж групу у Ванкувері!
-
g.zeos.in/?q=How%20to%20Write%20a%20Cover%20Letter%20for%20a%20Job%20in%202022
-
Ребята , кто то писал cover letter я что бы устроится на работу? Может кто-то поделится примером , заранее спасибо ☺️
-
Ребят, кто может подсказать номера людей, кто мог бы взять человека на работу в районе Вон . Абсолютно любая мужская работа. Спасибо
-
Десь 8 робочих днів
-
Скільки часу ви чекали на 3000 ? Подав заявку 19 числа, ще не має , це нормально?
-
Ребята подскажите кто на cuaet отправлял документы ? Есть вопрос по оплате доставки обратной
-
Це не спам це адвокат сповіщає інформацію яка вже діє. Я скопіювала для того щоб українці бачили що ми тут будемо з новоприбувшою РФ
-
СІВС підходите в банк і там допоможуть. Я з Приватних снимала без проблем
-
Привіт усім 👋🏻 Дублюю повідомлення, оскільки це є важливо. Так як літак вже в середу зранку і я чисто фізично можу не встигнути роздрукувати потрібні документи Які документи при собі потрібно мати при прибутті в Канаду? В плані тих, які може потребувати міграційний офіцер для видав ворк перміту? )Окрім візи звичайно ж 😅) Дякую 🤍
-
Просто у нас тут "на кожному стовбі" написано Parkdale community Або Parkdale &High park... Тому одразу ця назва на язику
-
Ну окей, будем знать, спасибо
-
За 1 долар погодишся?
-
Тоже лечу вот 2 ноября из Германии , думаю что поменяю немного чтобы было на первый день а потом в банке обменяю и положу на карточку
-
Не знаю. Я ещё не приехал, а в наличии только евро. Менять их в Польше на доллары это гарантированно потеря денег
-
Скажіть будь ласка, може у когось є контакти бухгалтера, який знає законодавство і може проконсультувати з приводу повернення таксів та як це все правильно робити. Можна англомовного. Дякую☺️
-
в банке курс сильно отличается от уличного?
-
Привіт усім 👋🏻 Які документи при собі потрібно мати при прибутті в Канаду? (Окрім візи звичайно ж 😅) Дякую 🤍
-
Добрый день. Как с наименьшими потерями поменять в Торонто евро?
-
www.immigrationmedtoronto.com/
22 Jan 2023, 02:47
12392/119299
33 minutes ago