Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Здравствуйте. Кто недавно брал машину в кредит? Может посоветуете лояльные компании для украинцев. Или поделитесь какой-то полезной информацией.
-
Ось як виглядає жовта картка. Для підтвердження українських щеплень я мав форму 063, яку сам переклав по кожній хворобі, нашкодив вакцини за номерами лотів та вніс у сервіс Вакарта. Він трохи платний, але надав мені змогу експортувати англомовний варіант форми 063, яку можна прикладати як доказ до самостійно внесених щеплень
-
Я. Спочатку треба заповнити те що є. Це буде т.н. жовта картка. Вона скаже яких щеплень не вистачає згідно календаря. Потім у сімейного лікаря замовляємо вакцини і робимо їх. На рецепції можна попросити підтвердження, яке внести в жовту картку. В кожного регіона система може відрізнятися. В Халтоні (Оквіл) це Halton.ca/immunize
-
Ніякої черги на барі, як ми і обіцяли😎👽🎃
-
Хелоу 👽🎃
-
Тут має направляти сімейний лікар. Знайди лікаря триколора і сімейний або вокін клінк І вони дадуть направлення
-
Хтось був тут у трихолога? Чи направляє тут сімейний лікар?
-
Ще сидете вдома?)
-
cuias.org/wp/housing/ Багато цікавої інформації для новоприбулих
-
Я дополню сообщение, тк это не про Онтарио было
-
у меня не забрали. Имею G Full
-
Не, нынче не отправляют (опыт человека, который 2 года назад приехал), а утилизируют, где забирают (например, Манитоба) В Украине можно просто перевыпустить потом