Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я дополню сообщение, тк это не про Онтарио было
-
у меня не забрали. Имею G Full
-
Не, нынче не отправляют (опыт человека, который 2 года назад приехал), а утилизируют, где забирают (например, Манитоба) В Украине можно просто перевыпустить потом
-
Дякую. Буду чекати
-
Наступного тижня спробую задати на права та відпишусь у групі.
-
Добрий день. В мене питання, хто міняв водійські права? Забирають Українські водійські права, чи ні? Мені казали, що їх забирають та знищують, це правда?
-
Подскажите, пожалуйста, где в Торонто выгоднее всего поменять доллары на канадские🙏
-
Добрий день, я щось туплю чи ні, завтра має бути ярмарка української кухні чи ні?
-
Може комусь буде корисним, додаток з Канадськими акціями. Можна обрати обрані продукти і т.д.
-
Краще закласти більше і мати приємний сюрприз ніж розраховувати на меншу суму і залишитись з носом. Плюс, враховуйте заставу що окремо заблокують на картці
-
Ні, там за замовчанням CDV, full coverage окремо
-
А чому стане дорожча розкажіть будь ласка?Тобто те що бачу на kayak ціна з фул іншуранс 1130 - то не фініш ще?Що ще додаватиметься?
-
Не знаю, я не користувався. Знаю що в убері/ліфті є.
-
Все привет Я Татьяна Ищу работу в Питерборо Буду благодатна любой информації. Дякую щиро
-
Ще раз, 1200 на місяць - це Джек Пот. Сумарно вона стане значно дорожче
-
Тоже хочу взять машину на прокат…1200 это лучший вариант?Может кто-то знает лучшие предложения где-то?
-
Ми недалеко, в Оквілі.