Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Не знаю касаемо скидок, но то что не нужно носить свой паспорт и возможно Ворк Пермит каждый раз когда хочешь что-то сделать (подписать конктракт на интернет, зал, квартиру, купить симку итп). Вам нужен документ выданный Канадой - айти карта / Син/ права/ ворк пермит /кредитка. Син и кредитку советуют не давать.
-
35 баксов в Сервис Онтарио оформление
-
Есть, если у вас прав нет. И права и Айди карту вместе нельзя получить
-
Да. Например Ontario Photo ID card действует только в Онтарио, ее оформляют если нет прав. В других провинциях другие карты
-
Их нужно менять
-
Нету ID в Канаде, это driver license 🙈
-
1 Син действует по всей Канаде. Если вы его откроете в Торонто, в Сент Джонсе, например, вам не нужно будет его переоформлять, в отличии от прав, айди карты или страховки.
-
Хіба не можна зробити блокування повідомлень в чаті по ключовим словам? Щоб позбавити людей від цієї херні
-
/report
-
Привіт всім👋🏼 Мене звати Олена, я прилітаю у Торонто на наступному тижні🛬 Для мене дуже важливе моє оточення, тому хотіла б його збудувати у новому місті, де буду жити. Якщо Ви як і я раді новим знайомствам, постав лайк моєму повідомленні і я напишу тобі😉
-
🤬🤬🤬
-
Вони конч»ні?
-
www.instagram.com/p/Cj40K2ltoHf/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Друзі,можливо хтось знає таку інформацію. Видали візу в Канаду по Quaet до Visitor 15.03.2023року,а паспорт дійсний до 2026року. Що це означає і що можна зробити? Дякую,хто відгукнеться.
-
Тобі надійде мейл, там буде інфа і стосовно поїнтс теж, на другому листу буде інформація як подати в корт. Робиться онлайн. Суд теж може бути онлайн. В мене вже є за червоний, подав в корт. Іншуранс дійсно не побачить, поки буде йти процес розгляду. Я два місяці назад перевищив у шкільні зоні на 20, напроти їхала поліція майже з такою ж швидкістю. Не зупинила, і досі нічого не отримав за це. Але то я їздив вночі, після першої. Тому хз. Чекай
-
Это любое удостоверение личности, СИН номер это больше Инд код, social insurance number, он тоже подвязан к налоговой системе