Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
Ціна на коледж VS ціна на універ))) Багато хто каже щє що в коледжі більш здатні практичні знання, аніж в унівєрі. Але під час коледжу прийдеться більше пахати тут і там по спеціальності хоч приблизно, щоб коли випустився в тебе було типу «солідна» база для роботи. Також прийдеться сильно намагатись знайти роботу, що буде трошкі простіше з бакалавратом
-
Шановні мемберси, подивіться, будь-ласка, і поділіться думками. Може я накручую. І в Канаді таке не може бути. Принаймні тепер, бо історія 1998 року. Знаю, що було немало випадків в параші, в Німеччині, і навіть в нас, але тут хз. Родичі кажуть, що в місцевому криміналу все можливо. Якщо мої підозрі підтвердяться, то ця особа не відбудеться тільки баном. Як і вся контора. Вже надіслав знайомому номер, хай перевіряє. Що думаєте? nashvancouver.com/zhenshhina-priexala-v-kanadu-po-priglaweniyu-rabotat-nyanej-a-okazalas-v-seks-rabstve/
-
Універ дає більше ваги все ж, пле і з коледжем можна нормально виїхати. Дивлячись на кого йдете, от Після коледжу також можна отримати бакалаврат. Якщо у вас була 3 роки програма то якщо коледж співпрацює з університетами, то можна закінчити 1 доп рік і отримати бакалавра