Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
/report
-
С вашими документами ничего не смогу сделать, самое главное не кому не показывайте свой SIN номер, с остальным никто ничего не сделает
-
Да, в полне!
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, знайшла українців, які вже в Канаді та будуть знімати квартиру. Маємо спільну оренду, але подзвонили та попросили сфотографувати паспорт та візу Це є нормальною практикою для оформлення договору?
-
Вже не дочекаюся ніяк, коли галактичний сенат почне роздавати гроші. Їм довіряю більше, ніж ООН А так, бан.
-
Потрібен
-
Дякую! То хай подаються окремо, тоді
-
t.me/ukrainians_toronto/47761
-
Так
-
Я думала мо то їм для подальшої іміграції, але ж то не буде впливати
-
Навряд на рахунок розгляду однаково. Часто навіть різно розглядають батьки/діти З різницею в пару місяців
-
Зрозумів, добре. Тоді будемо окремо робити
-
Просто Аккаунт один вже є, думали за одним подати, і чи є шанс на те, що вони більш менш однаково отримають. Бо кейс буде розглядатися в одній групі. Навіть заявку коли заповнюєш вказуєш назву групу.
-
Вони обидва українці щирі. Найгарніші і найулюбленіші мої)
-
Ну як я розумію з державного сайту - так А навіщо такі складнощі, якщо обидва українці? Заявки все рівно будуть оброблюватись окремо І навіть під одним головним аплікантом будуть розглядатись різний час
-
Тобто якщо куает, то можуть подати разом і без підтвердження так? І приїхати також разом?
-
Тільки якщо партнер не українець, але (!) я можу помилятись
-
Тобто разом подають заяву
-
Cuaet, але разом
-
Якщо не помиляюся, то потрібно. Треба уточнити у батьків. @kolodiznyi в тебе ж донька вчиться в школі, так?
22 Jan 2023, 02:47
13507/119153
about 2 hours ago