Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо не помиляюся, то потрібно. Треба уточнити у батьків. @kolodiznyi в тебе ж донька вчиться в школі, так?
-
Так а вона на кьюает чи на спонсоршип?
-
Хлопці та дівчата, якщо common law з України, чи треба надавати якусь довідку з України, що пара жила понад трьох років разом там. Чи достатньо просто це вказати в заявці і все
-
А стади пермит нужен для школьника тоже или это для коледжей и универов уже?
-
Прошу! Хай все виходить.
-
Дуже Вам дякую!
-
Не підкажу. Сподіваюся передбачено, якщо такі умови. Це треба там уточнити. Але раджу вам ще раз звернутися в аеропорт. Бо навіть мені офіцер казав, що треба отримати запрошення, і знову звернутися до них або в будь-який інший міграційний пункт, і вони нададуть стаді перміт. То було в травні. Тому спробуйте ще поїхати туди або в інші міграційні.
-
Зробили це , очікування 4 тижні. але універ питає вже зараз . Чи можуть відмовити у навчанні поки немає стаді перміту?
-
Так в аеропорту теж отримували. Дивно. Але в Канаді правила змінюються майже байвіклі. Тоді, звертайтеся онлайн, якщо так.
-
Запрошення маємо, показували офіцеру, казав звертатися онлайн. Здається я чула що хтось отримував в аеропорту, але нам відмовили
-
Стаді якщо для коледжу або університету, то треба спочатку отримати запрошення в навчальний заклад, і з цим запрошенням звернутися до офіцера міграційного. Якщо для школи, то повинні видавати.
-
Всім привіт, study permit українцям видають в аеропорту ? Нам не видали, казали звертатися онлайн
-
Згоден, я прилетів без вакцини та карантину ще в травні, але краще уточнити, про всякий випадок.
-
В Канаду можно сейчас лететь без прививок, сама не вакцинированная.
-
Краще уточнити авіакомпанії. Канада теж не вся відмінила. У мене знову на кастинг потребували третю дозу вакцини.
-
У всіх по різному. У когось тиждень, а хтось чекав місяць. Кейси розглядають по черзі, а не по регламенту.
-
Так все европейские страны отметили вакц. паспорт
-
Может) ArriveCan - це канадійське, і цього авіакомпанії не вимагають. Але щеплення можуть вимагати чи тести для посадки на літак, це визначається правилами авіакомпанії/країни, з якої виліт
-
Якщо вона летить іншою авіакомпанією, на кшталт, люфтханза, і їх політика передбачає вакцину або негатив тест, то перед посадкою будуть вимагати.
-
Нет не может, сейчас отменили прививки и ArriveCan. Летите спокойно
22 Jan 2023, 02:47
13526/119044
about 2 hours ago