Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, я проходила
-
У вас його наврядчи приймуть якщо ви просто відправити Тільки якщо напишите у кризову форму , вони можуть розповісти, що робити
-
Всім привіт👋🏻 Отримав підтвердження на отримання візи, але знаходжусь в рейсі(моряк), контракт закінчується +-через 2міс, чи виникнуть проблеми якщо відправити паспорт на вклейку приблизно через 2міс(так як у листі вказано що потрібно не пізніше одного місяця)? Дякую
-
Я хожу пн-пт з 9 до 12:30
-
Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, тест g1, автонструктор ! У нас є величезний вибір автомобілів Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих .
-
В моїй школі було сказано ходити з пн по чт з 9 до 3, я і ходила так
-
Всім привіт 👋🏼😉 Ми нарешті зробили бесіду для спілкування, готовте свої новини та мемчики 😎 Тут не буде обмежень (окрім спаму та образ звичайно, ми ж з вами культурні люди) Тож кому сумно, хто хоче поділитися своїми думками, хто має велике бажання до дискусій Бесіда Спілкування в Торонто: t.me/chatik_toronto То Welcome 🤫🔥
-
Коли вам треба ?
-
Привіт всім 😇 Підкажіть будь-ласка! Хто здавав мед комісію у Варшаві?
-
Кто то сдает комнату или бейсмент или можно с кем то вместе снимать жилье? Район норт йорк, до 900$.
-
Доброго . Напишіть в особисті.
-
Доброго дня,шукаю квартиру або ж кімнату 1 bed 1 bath,Торонто,в районі Етобіко,прилітаємо ~10 лютого,на короткострокову оренду(~1-2 місяці)
-
Ребята нужна хелпа :) Посоветуйте приложения по такси, кроме убера и лифта. Может есть их локальные которые будут стоить дешевле? Может кто-то будет ехать с Торонто в Ajax?
-
Супер, спасибо за ответ
-
Мне врач выписал направление на узи и я ничего не платила
-
Мы прилетали была служба красного креста. Вроде сейчас какая то другая там в аэропорту. Они снимали гостиницы всем кому надо
-
Доброго дня всім, скажіть будь ласка чи можливо знаєте компетентних фотографів у Торонто? Дуже вдячний за будь яку інформацію!
-
Як можна дізнатися за готель по прильоту? Чи можна з кимось зв язатись? Чи треба якось бронювати?
-
Благодарю
-
Благодарю за ответ
22 Jan 2023, 02:47
1356/119162
29 minutes ago