Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Можна спробувати в Starbucks або TimHortons
-
І як зараз з роботою в торонто на стройку або заводи є робота ? )
-
Знайти в торонто особняк за 4000 дол реально ?
-
Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо я протермінувала термін 30 днів для подачі біометрії, якими мають бути мої дії зараз?
-
Вітаю любі друзі! Мене звати Аріна. Ми з моєю донькою і мамою потребуємо вашої допомоги. Живемо в Торецьку, в декількох кілометрів від зони бойових дій. Гуманітарну допомогу, ми чекаємо вже приблизно другий тиждень, так як в першу чергу домомогу отримують багатодітні сім'ї, сироти та інваліди. Ми ще досі не евакуювались з міста, не через те що ми такі безстрашні патріоти, а тому що просто немає куди і немає до кого. За кордон не можемо виїхати через мою уперту мати, яка не хоче покидати рідний будинок та рідну країну. Залишити її тут саму, я ніяк не можу, вона трохи хворіє, їй потрібен догляд. До війни працювала швачкою, вистачало грошей на все для нас з мамою, на всі потреби для Софійки. Але зараз роботи немає, грошей немає також, продуктів майже не залишилося, малой там харчування максимум на два дні. Я зробила вже все можливе, все що в моїх силах, але нічого не вийшло вирішити. Я вже тиждень в процесі пошуку роботи, але поки що все марно. Вся надія на небайдужих. Якщо є такі люди, напишіть мені будь ласка в приватні повідомлення. Мирного неба, любі друзі. Дякую вам за увагу. Бережіть себе і своїх рідних. Перемога буде за нами!
-
Доброго дня, Прилетіли до Торонто сьогодні Мали заселятися на квартиру, але рейс затримали на декілька годин і через те що запізнилися власники здали квартиру іншим. Можливо хтось знає де можна знайти бейсмент студію новоприбулим, бо як розумієте ні кредит скору ні Джоб оффера немаємо Дуже вам вдячний
-
Печально те, що хлопців з україни зараз не випускають хоча багато хто втратив свої домівки і реально постраждав, ті хто навіть не був в Україні і не бачив все своїми очами отримують візи, а дійсно постраждалі не мають змоги навіть. У мого колишнього хлопця в харкові на северке потрапили в будинок і він досі не може виїхать.
-
Таких багато хто візу отримав, особливо з криму люди, ліцемери. Згадали про те що в них є український паспорт коли канада почала направо і наліво візи раздавати. Канада не предусмотрела те що за куает будуть їхати всі. Ті що навіть не були під час війни в Україні. США в цьому плані халявщиків отфільтрувала.