Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Безкоштовні аплікації в маркеті + ціна вашого часу на вивчення матеріалу. Питання 50/50. Половина - для олігофренів бо показують знак на якому ЛІТЕРАМИ написано «Do not turn on red» і питають - що на ньому написано. Інша половина трохи пекельніша: всілякі demerit points та регуляції. Типу «скільки поїнтів на який штраф отримає людина 18 років, що володіє G1 5 місяців і має 3 людини < 16 років в салоні». Але є лайфхак: питання можна пропускати, залишаючи найкакашніші на кінець. І може статися так що кредита можливих помилок витсчить на будь-яку відповідь, навіть неправильну
-
g1 треба отримати всім, бо наші права тут валідні тільки тимчасово. це просто перевірка зору та теоретичний тест, і потім можна керувати авто, але з обмеженнями (про обмеження краще перевірте повний список, мені якось вже забулося, бо я одразу потім на g full здавала). а про курси не знаю, ми ж самі курси не проходили, а одразу здавати пішли, бо мали досвід в Україні
-
/report
-
Рекомендую. Файний дядько, порадить і зробить як найкраще👍
-
Тест з першого разу, роадтест - з першого разу. Два тижні чекав чергу на роад тест. Здавав сам, подивившись перед цим ютуб(відео про здачу роад тесту в моїй локації). Один раз завтикав за поворот(бо дуже сильно видивлявся дорогу), і переплутав ліво з право при зміні полоси, але сказав соррі і швиденько виправив сітуейшн. Приїхав сказали здав. Всьо
-
Друзі, хто страхував авто в Онтаріо. Можете порадити агента з нормальними цінами?