Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Збираємось в Торонто летіти в грудні з кішкою. Хотіла запитати які документи потрібні на тваринку,щоб заїхати без проблем,і чи потрібно робити переклад її паспорта на англійську мову. Дякую велике.
-
В неї до речі і папа дуже добрий і чоловік. Аарон (ну ти його бачив) теж до мене дуже добре відносився. У нас є спільна шутка з ним «Canada is bullshit» Він ненавидить канаду по рік після канадського універу не міг знайти роботу і так і не знайшов, а знайшов в США
-
Мы с даней были в шоке, она нас очень научила помогать и вообще много чему научила. Воспитывала нас как своих детей. Помню мы с Даней перечитывали переписки с ней и после каждого её сообщения мы говорили какая же она классная, какая же она добрая, хорошая, умная, мудрая.
-
Насправді очікує. Вона нас с Данею повезла в свій котедж і ми там її спитали типу як так ти всім допопогаєш і нічого не чекаєш у відповідь і вона сказала «я просто хочу чтоб вы были счастливы и чтоб все были счастливы». А ще коли ми тільки познайомились в інстаграмі вона мені написала і запропонувала пожити в неї то я її спитала чому ти мені допомагаєш? А вона відповіла «світ стане добрішим якщо всі будуть допомагати один одному».