Окей, я популярний блогер в тік тоці і на мене підписалась жінка канадка Крістен, вона приютила мене до себе як хост, я жила в неї 3 місяця безкоштовно, вона психолог, вона мене підтримувала дуже багато, пережила зі мною розтавання з двома моїми хлопцями, годувала мене, завжди робила мені подарунки і полюбила мене як свою доньку, навіть досі називаж мене spirit daughter. Вона мене позбавила від багатьох комплексів. Вона досі і завжди відповідає на коментарі моїх хейтерів в тік тоці. Завжди мене захищає. (Навіть я на ці коментарі не звертаю уваги навіть не всі їх читаю). А вона на кожний хейт в мою сторону агриться. Також вона навчала мене кататись на своїй машині Mazda 3.
З нуля. Потім вона сказала що переїзжає до нью йорку з чоловіком. Було прекрасне літо разом, одні з найкращіх місяців мого життя. Ми дуже полюбили один одного і стали рідні. І коли вона була в аеропорту до нью йорку вона написала мені повідомлення що в нью йорке вона буде купляти собі нову машину і сказала що дарує мені свою Mazdу. Звісно, дуже круто що є такі люди на землі. Найдобріша людина вюу всесвіті. І не тому що подарила мені машину, а тому що скільки вона всього зробила для мене і мого колишнього хлопця…❤️