Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А вы машину в канаде покупали уже или из украины привезли?
-
Проще реально нову машину купити
-
А скільки треба? Ти візьмеш менше ніж фури які перевозять😂😂😂 бо кріс узнавала що фурою з торонто до едмонтому 2800$ лол
-
А ще я боюся літати...
-
Я їмо тричі в день. Обов'язково першу і другу на обід. Плюс невеликий десерт ввечері. 500 не вистачить...
-
Ну будь ласочка
-
І того 4 дня) де я тобі стільки вихідних візьму)
-
Кріс дасть гроші на бензин і скинемось тобі на поїсти 500$
-
В сенсі? Туди я тобі літак оплачу
-
3 дні туди, 3 дні сюди, а роботу хто мені робити буде?
-
Так) саша їхав 3 дні з зупинками
-
В Едмонтон?)) Тужи день і 10 годин їхати))))
-
Нікому не можна
-
Крістен тобі довіряє
-
Будь ласка
-
О емі можн ти мені машину перевезеш
-
Тіпа адмінам можна?
-
Ти про ці?
-
Мені в ньому не сподобалось ще що він висасував в мене грощі, то було не дуже професійно. До від‘їзду в альберту у мене був час щоб спробувати скласти 4 раз і якщо не вийде то спробувати 5. (Тобто перездача раз на 10 днів) І інструктор мені сказав що в мене нормальна їзда і якщо ти візьмеш більше занять то ти здаш з 4 разу і не треба буде ідти на 5. Я так і зробила, взяла більше занять. І не здала. І от в чому проблема, на те щоб спробувати 5 раз в мене не вистачало часу бо до літака не було 10 днів. В було десь 7 , 8. Що маємо: моя машина в торонто і я не знаю як тепер ії перевозити.
-
У мене теж таке було, трошки довше маршрут був, ніж з ним проїхалися, але різниця була не велика. Є основні маршрути, але деколи вони змінюють, трошки інакше ведуть. Про це він попереджав про всякий випадок.
22 Jan 2023, 02:47
14159/119243
about 2 hours ago