Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мені в ньому не сподобалось ще що він висасував в мене грощі, то було не дуже професійно. До від‘їзду в альберту у мене був час щоб спробувати скласти 4 раз і якщо не вийде то спробувати 5. (Тобто перездача раз на 10 днів) І інструктор мені сказав що в мене нормальна їзда і якщо ти візьмеш більше занять то ти здаш з 4 разу і не треба буде ідти на 5. Я так і зробила, взяла більше занять. І не здала. І от в чому проблема, на те щоб спробувати 5 раз в мене не вистачало часу бо до літака не було 10 днів. В було десь 7 , 8. Що маємо: моя машина в торонто і я не знаю як тепер ії перевозити.
-
Так мені теж казали це. І молоді так і роблять, "якщо ви бажаєте, що це безпечно, чейндж ще лейн". А ось такі кажуть просто, змініть смугу, або зупиніться тут (а там не "но стендінг"). Але мій інструктор, про репорт нічого не казав. Казав, що якщо таке буде, ти робиш все по правилам, кажи, що не можеш бо небезпечно, не можеш, бо заборонено стояти тут і тощо.
-
А мені чомусь існтруктор показав 2 дороги і сказав що є десь третя на право але він не буде показувати а мене повели наліво на 4 дорогу)))))) І інструктор казав що коли повертаєш наліво треба перестраюватись одразу направо і я думаючи що в мене буде той шлях що сказав інструктор так і зробила на що екзаменатор сказав. Stay in this (left) lane. І повів мене іншим шляхом який ми не проходили.