Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так мені теж казали це. І молоді так і роблять, "якщо ви бажаєте, що це безпечно, чейндж ще лейн". А ось такі кажуть просто, змініть смугу, або зупиніться тут (а там не "но стендінг"). Але мій інструктор, про репорт нічого не казав. Казав, що якщо таке буде, ти робиш все по правилам, кажи, що не можеш бо небезпечно, не можеш, бо заборонено стояти тут і тощо.
-
А мені чомусь існтруктор показав 2 дороги і сказав що є десь третя на право але він не буде показувати а мене повели наліво на 4 дорогу)))))) І інструктор казав що коли повертаєш наліво треба перестраюватись одразу направо і я думаючи що в мене буде той шлях що сказав інструктор так і зробила на що екзаменатор сказав. Stay in this (left) lane. І повів мене іншим шляхом який ми не проходили.
-
Через дзеркала. Американські тачки відрізняються дзеркалами від європейських. Я був за кермом багатьох машин, і в нас мінімум дві смуги ти бачиш. А тут або другу смугу, або дупу машини. Ми навіть порівнювали колись дві елантри. Одна європейська, друга американська - в одній ти згортаєш шию, а в другої навіть нахилятися майже не треба.
-
Доречі, ця особиста пастка в яку потрапила Настенька є дуже яскравим прикладом cognitive bias. Показовим, я б сказав
-
Дякую за тихий срач. Всім надобраніч
-
Моя позиція заснована на моєму особистому досвіді і вона кардинально відрізняється від вашої. Але це мій досвід! Значить так і є. Мій досвід - реальність для всіх.
-
Я витратив 2 години по 60$ Автошколи - шлак. Ніхто не йдіть в автошколи. Всі здають з першого разу. Здати практику на Full G дуже просто! І всі інструктори - прекрасні люди що слідкують протоколам. Підарасів нема! Може є геї, але підарасів точно нема!
-
Ну знову. Автошколу брати логічніше Настеньке. А не всім іншим.