Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А мені чомусь існтруктор показав 2 дороги і сказав що є десь третя на право але він не буде показувати а мене повели наліво на 4 дорогу)))))) І інструктор казав що коли повертаєш наліво треба перестраюватись одразу направо і я думаючи що в мене буде той шлях що сказав інструктор так і зробила на що екзаменатор сказав. Stay in this (left) lane. І повів мене іншим шляхом який ми не проходили.
-
Через дзеркала. Американські тачки відрізняються дзеркалами від європейських. Я був за кермом багатьох машин, і в нас мінімум дві смуги ти бачиш. А тут або другу смугу, або дупу машини. Ми навіть порівнювали колись дві елантри. Одна європейська, друга американська - в одній ти згортаєш шию, а в другої навіть нахилятися майже не треба.
-
Доречі, ця особиста пастка в яку потрапила Настенька є дуже яскравим прикладом cognitive bias. Показовим, я б сказав
-
Дякую за тихий срач. Всім надобраніч
-
Моя позиція заснована на моєму особистому досвіді і вона кардинально відрізняється від вашої. Але це мій досвід! Значить так і є. Мій досвід - реальність для всіх.
-
Я витратив 2 години по 60$ Автошколи - шлак. Ніхто не йдіть в автошколи. Всі здають з першого разу. Здати практику на Full G дуже просто! І всі інструктори - прекрасні люди що слідкують протоколам. Підарасів нема! Може є геї, але підарасів точно нема!
-
Ну знову. Автошколу брати логічніше Настеньке. А не всім іншим.
-
Твоя позиція вірна, якщо ти пишеш про власний досвід і власний висновок. Типу, не треба було мені піти до інструктора, бо не було сенсу, бо всеодно не змогла. А ти узагальнюєш, бо кажеш, наймати інструктора, це безглуздо, і це вже логічна помилка. Є люди з маленьким досвідом, достатньо трьох уроків, і вже здають як аси. А буває, що людина п'ять років їздив в Україні або звідки він, як баран, і тут розказує про досвід і не здає навіть з 10 уроками, а хтось не здає навіть з автошколою. Це нормально. І система для цього й створена, щоб дійсно нормальні водії більш менш, допускалися на дорогу. Ми з тобою це вже обговорювали. Якщо ти їздила на іспиті так, як їздила при мені, то я дуже радий що ти не здала. І в першу чергу радий за тебе. Для твоєї ж безпеки. Я впевнений, що здаси. Але займайся, практикуйся дуже дуже багато, ось коли будеш сидіти саме впевнено та спокійно за кермом, то навіть в даунтауні здаси. Але не треба казати, що інструктора погані, немає в них сенсу, бо це вже дезінформація.