Твоя позиція вірна, якщо ти пишеш про власний досвід і власний висновок. Типу, не треба було мені піти до інструктора, бо не було сенсу, бо всеодно не змогла. А ти узагальнюєш, бо кажеш, наймати інструктора, це безглуздо, і це вже логічна помилка. Є люди з маленьким досвідом, достатньо трьох уроків, і вже здають як аси. А буває, що людина п'ять років їздив в Україні або звідки він, як баран, і тут розказує про досвід і не здає навіть з 10 уроками, а хтось не здає навіть з автошколою. Це нормально. І система для цього й створена, щоб дійсно нормальні водії більш менш, допускалися на дорогу.
Ми з тобою це вже обговорювали. Якщо ти їздила на іспиті так, як їздила при мені, то я дуже радий що ти не здала. І в першу чергу радий за тебе. Для твоєї ж безпеки. Я впевнений, що здаси. Але займайся, практикуйся дуже дуже багато, ось коли будеш сидіти саме впевнено та спокійно за кермом, то навіть в даунтауні здаси.
Але не треба казати, що інструктора погані, немає в них сенсу, бо це вже дезінформація.