Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Да не в инструкторе дело, а в вас. Берите ответственность на себя, а не перекладывайье на инструктора, драйвцентр или канадцев. И все у вас получится
-
Так. Все вірно
-
Мій інструкто казав зо в нього була учениця яка з 10 разу здала. Отакий інструктор)))))))))))))))👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
-
Ви молодці! Усе правильно! Крім одного моменту. Якщо завалив гфул, то дійсно здаєш тільки на г2, але як здав, не треба їздити рік, можна одразу здавати на гфул, через буквально тиждень. (Це при умовах, якщо стаж більше 2-х років)
-
Коротше, додам Настеньку в записник, підпишу "Д'артаньян" !
-
Ну я зараз вже в альберті але можна, в мене їх три
-
Ну 7 це многовато.
-
Не так, дізнався помилки, поїхав тренуватися
-
Я і не відмовляюсь від своїх слів про інструкторів, вони підараси:)
-
Хочте гляну резюме? Може просто там проблема?
-
Ну не 4 ж рази. І не 7 як той турок (не расизм)
-
Ну тут е підкажу. Взагалі так, але тут питання на кого орієнтуватися. Ті кому однаково ходять в китайські перукарні за 10$ Кому не пофіг (українці, європейці, іранці, араби і тд) ходять до барберів. З гарних знаю тількі Маямі фейс
-
Ось такий в мене невдалий досвід в торонто, і з правами і з роботою. Ні на права не здала ні роботу не знайшла. Але торонто то все одно любоф. Бо зустріла прекрасних людей тут (особливо друзів українців) і одну найдобрішу людину на землі, канадку Крістен. До людей взагалі нема питань, люди у більшості прикольні. Але до влади і до відношення….
-
Багато не сдає. Це факт
-
Бо ви всіх намагаєтесь переконати що це систематичне явище і взагалі пиздець, здати неможливо. Проектуючи ваш особистий досвід на всіх, при цьому не забуваючи в пасивно-агресивній формі поливати брудом і канадійців, і інструкторів
-
бо жіночі це панятно
-
суто чоловічі
-
а чоловічі перукарі взагалі тут ціняться?
-
Якщо шариш красиво воду лити англійською - ти цар і бох)
-
ахахах, ну це круто
22 Jan 2023, 02:47
14231/119254
about an hour ago