Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну да ну да. Це вам так здається
-
Ніжками походити , важливіше знайти житло або хоч кімнату щоб можна було з чогось починати
-
Машина це не проблема , можна і ніжками по
-
Як я не помиляюсь в школу можна влаштуватись будь-коли
-
Ну і до життя в великому місті. Торонто - це не тільки висотки. Здебільшого, «велике місто це даунтаун і мідтаун. Оренда там висока, тому новоприбулі шукають житло вище, а там вже не так щоб «велике місто» 😅
-
Шо по школі не знаю. Українцям допомогають добре. Думаю можна влаштуватись. Тут головна проблема с житлом і тим скільки воно коштує. Да і без авто тут дуже незручно
-
В нас таких грошей немає, але ми багато через що пройшли А як так зі школою, реально влаштуватись в середині року? Англійську знаю середнє
-
Вінніпег не підкажу, бо не знаю, але чула що в Манітобі в цілому багато плюшок для українців
-
Одною з дитиною буде складно фінансово. Торонто і Ванкувер - гарні міста, але криза житла реальна, і на почтку буде не просто складно, а екстремально. Калгарі дуже гарний варіант, після нього мабудь Монреаль (але там більше французька. Якщо їдете взагалі без мови, то чому б і ні, вчити все рівно або одну або іншу) Потім іде Калгарі, Едмонтон/Саскатун вже будуть поменше, але з житлом в усіх них набагато краще ніж в Торонто/Ванкувер
-
Если у вас есть с собой хотя бы 10тыс и плюс вы получите помощь, то можете пробовать
-
Вітаю! А підкажіть ще по містах Канади, теж дуже актуальне питання. Я одна з дитиною, теж нікого немає у Канаді, але звикли до життя у великому місті. Хотілося б в Торонто, але поки вагаємось.
-
Или просто селфимплоймент) для того чтобы хорошо зарабатывать доктором нпук не нужно быть))
-
І пересадкі теж
-
Бо до роботи теж треба добиратися, а з Аврори в даунтаун їхати години дві громадським транспортом, так собі задоволення
-
Якщо у вас в Канаді нема ні до чого прив’язки то я чесно рекомендувала б Калгарі наприклад Це теж велике місто, там теж є робота, але з житлом там простіше В Торонто якщо жити в віддаленому районі то з роботою теж буде не супер (якщо ми про звичайну роботу, а не вузькі спеціальності)
-
А взагалі страхування на Acura дороге? Вище за середнє?
-
Дякую за підказку, то який район краще обрати і по якийсь критеріям його обирати ? Те що буде не просто знаю, теж вже багато що пройшла та пережила .. Ц Канаді у мене нікого немає , тому буду все своїми силами , але безцінні коли є кому порадити , хоча б сказати йди туди скажи так або зроби так , все готова робити сама лиш би сказати що за чим і як . Спасибі за відповідь ☺️
-
100+30
-
Значить є проблема в резюме, скоріш за все, або у ваших expectations. Якщо бажаєте можу глянути ваше резюме в особистих повідомленнях, може щось підкажу, є в цьому досвід
-
Если отправила 1000 резюме то проблема в твоём резюме
22 Jan 2023, 02:47
14490/118860
about 2 hours ago