Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
-
Привіт Можливо хтось допоможе порадою або ж і ділом ☺️ Мене звати Оксана , мені 25 , отримала візу по програмі CUAET планую переїзд у Торонто . З чого краще почати? Як краще шукати роботу, квартиру та де можна оформити внутрішні документи такі як медична страхівка чи банківський рахунок . Всім дуже дякую за будь яку пораду чи відповідь ❤️🇺🇦☺️
-
Підкажіть будь-ласка контакти когось з ТД банка україномовних ми давно не в канаді а аккаунт мені все таки не закрили в тд
-
Добрий день! Хтось може поділитися досвідом зняття житла в оренду у Торонто? Зазадалегіть дякую за відповідь!
-
Любі українці та друзі України, Ми раді повідомити, що ми об‘єднуємо зусилля, щоб допомогти Україні у ці нелегкі часи. Запрошуємо усіх на концерт відомої української співачки Тіна Кароль. Під час сольного благодійного концерту, ви почуєте українські пісні та пісні Тіни Кароль, які стали саундтреками до долі мільйонів украïнцiв. «Нехай наші присвяти, виступи, наші промови у світі будуть символом м’якої сили, адже ми впливаємо на розуміння того, що ми нікому не віддамо нашу державу. Ніколи й нікому. Бо ми вільні, вільні душею, любимо свободу, любимо свою країну, любимо землю», — поділилась Кароль. Грошi від продажу квитків будуть перераховані до іменного фонду співачки “Полюс тяжiння” та фонду Help Heroes Of Ukraine
-
/report