Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Поміняти долари проблеми тут немає.
-
Доброго вечора, я їду в Торонто із Оттави на один день, забрати теплі речі, які їдуть з України. Зв'язався с червоним хрестом і вони сказали, що не в змозі допомогти с готелем на один день. Мені дали цей номер 416-767-4596, сказали це сервіс допомоги українцям. Хтось може підказати, якщо вони зможуть допомогти з житлом на один день? Дякую заздалегіть.
-
Тільки майте на увазі, що револют не працює в Канаді, це знаю з власного досвіду, навіть коли міняєш країну перебування в додатку
-
Привет, с какого города и какой авиокомпанией лучше долететь в Торонто с Европы(Польша)?
-
Можна знайти нормальный курс, але ні в якому разі не міняйте в банках. Там курс жахливий, знайдіть обмінник в якомусь торговому центрі.
-
Можно не менять и найти адекватный курс (это же Канада, а Америка тут - сосед)
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, хто має досвід чи варто обмінювати американські долари на канадські перед від‘їздом чи курс адекватний і в Канаді і це не складає проблеми зробити там? Дякую!
-
Друзі, привіт! Я Катя, займаюсь розписом одягу, настінних муралів та картин 🙂 Додаю декілька моїх робіт, щоб показати, що вмію робити та якість виконання 🫶🏼Територіально Міссісагуа. Можу розписати будь-який одяг під замовлення або картини. Настінні мурали потребують більше часу та залежать від розташування будинку/квартири. Мій інстаграм з більшою кількістю робіт: instagram.com/cuckoo.shmot?igshid=MDE2OWE1N2Q=
-
Та як, ідете на Poczta Polska, кажете що хочете відправити посилку, пишите канадський адрес і все.
-
Дякую
-
Платив кредиткою в Якомусь medical exam в бремптоні.
-
Так