Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Кто гуляет сегодня? Кабаки пиво коньяк??🚨🐺
-
Ребят а кто приехал в Канаду и имел справку о не судимости? Вы ее получили в Украине, перевели на англ и спокойно полетели?
-
Ребята всем привет! Очень странный вопрос но нам нужна помощь 😀 возможно в группе есть сантехники???)))
-
А курент баланс? Що вони тут мають на увазі? Бо з допомогою простих математичних дії я не можу зібрати раму)))
-
Тож по ним можна приблизно глянуть скільки ви винні, до того як начислять пендінг
-
Є така фігня. В пендінгу довго висить. У мене нещодавно 5 днів висіло 🫠 але(!) Там коли ви заходите в кредитку, там висить доступні кошти, вони бистріше обновляться ніж Crédit balance
-
Розбійники..
-
До речі. В мене сібс, і курва так по конченому показує залишок по рахунку. Всі операції відображаються після декількох днів, а так як активно користуюся + закидую на неї гроші - я лиш приблизно знаю скільки в мене залишається. Треба почекати мінімум 3 дні, щоб все устаканилось і ти побачив реальні залишки в аплікації. Upd. Це про кредитний рахунок. Чекінг сейвінг - ріал тайм показує.
-
Скажіть це компанії белл) в якої ми триста раз перепитали про це а вони все рівно зробили 😊
-
Для того щоб хтось здійснив хард чек, ви повинні дати згоду на це. Без згоди це легально не можна зробити
-
Чксно взагалі не дивлюсь ака процентовка - просто беру користуюсь при нагоді бабло закинув і все.
-
Але відпишіться по результату, може у вас буде по-іншому )
-
Ну дивіться, я вам кажу зі свого доставку життя тут) у чоловіка не раз робили hard check,як я вище скидала статтю) тож справа випробовувати - ваша)
-
Все Ок повинно бути, кредитна картка це не борг. Головне вчасно гасити відкриті борги на кредитній карті та слідкувати щоб активний борг на карті не перевищував 30% від її ліміту . Також краще не відкривати багато кредиток )
-
Ребята, есть ли чат Украинцев в Калгари или группы какие-то? Подскажите пожалуйста!
-
Ну почекаю, гляну що буде)
-
Воно в любому випадку піде вниз коли буде запрос, потім назад вгору якщо все норм)
-
Ну в мене від приїзду десь на 40 + виріс (~3 місяці)
-
Ну я як зааплаївся, то через пару днів на 8 пунктів підріс скор, мож зпівпало. Ще казали, що може просісти при відмові в кредиті/кредитці.
-
Бумажка гарна, схожі на ваш ворк-перміт
22 Jan 2023, 02:47
15126/118911
about 2 hours ago