Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, может кто сможет подсказать сюда или в лс. Планирую ехать в Канаду, жду вклейки визы, выбрал Торонто для жизни, хоть и знаю что много нюансов и проблем. Вопрос такой: хочу получить в перспективе официальные документы для дальнейшей жизни и работы (пмж и тд), какие условия получения в Торонто (сколько нужно проработать, какие нюансы). Спасибо за помощь 💪🏽
-
Так
-
Всім привіт! Шукаю авто для перевезення меблів. Річмонд Хілл. В дві сторони 40 км. Якщо хто може допомогти пишіть в особисті. Дякую.
-
Ворк перміт по суті є посвідкою на тимчасове проживання. З цим документом можна здати на посвідчення водія, можна отримати ID картку, і рахунок відкривають, не тільки робота. Тому навіть якщо в тебе фойллес віза (на 6 місяців) або віза вклеєна до року, живеш на території Канади по ворк перміту. Візу можна подовжити протягом 10 років нам, і то якщо треба виїжджати з території Канади. А щоб подовжити ворк перміт треба подати заявку, якщо підтвердять, то теж можна подовжити, але не знаю на скільки.
-
Якщо я відкрию нову карточку іншого банку і положу відразу чек він піде на холл?
-
Всім привіт 👋🏼
-
Усім привіт, мені потрібна допомога, будь-ласка. Влаштувався в компанію САА в кол центр, працюю з дому. Вирішив зв'язатись з HR щоб перевірити, чи зарахується цей досвід роботи Експресс Ентрі. Мені сказали, що ні, тому я подзвонив в IRCC, але вони сказали, що не можуть відповідати на такі питання і потрбіно наймати міграційного адвоката. У когось можливо є якась інформація? Дякую
-
Очень нужна помощь.🙏 Здесь кто-то есть кто подавался на вклейку визы внутри Канады? 🙏🙏🙏
-
Дякую
-
На декілька днів
-
Це від червоного хреста
-
А в якому аєропорту безкоштовний Отель?
-
Ну тоді зняти тільки мотель на букінгу