Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора, який найкращий банк у Канаді
-
Привіт! Підкажіть будь ласка стосовно проїзду, як купити квиток на трамвай(чи як він тут називається), мені потрібно тільки туди-назад
-
/report
-
/report
-
Підскажіть, в мене кредитка коламбія, як мені сплатити на неї борг?
-
Я ж написала вище, щоб знайомі звернулись до їх локального MP (Member of Parliament, if you wish), пораду хочете, а читати її не хочете 😅
-
Дякую за Вашу відповідь, але я не для обговорення звернувся, а можливовмкогось є чітка порада, пишіть в особисте
-
Це абсолютно така сама ситуація. Подивіться фейсбук, це стається постійно, що дитина чекає довше. Чи іноді навпаки, дитина отримує візу а батьки щє кілька місяців чекають. У вас не унікальна ситуація, тільки чекати.
-
Тут інша ситуація.Батькам надали, а дитині ні
-
А моя сестра з іншого боку отримала за 2 тижні візу
-
Там рандом, і з цим нічого не поробиш
-
Моя мама і брат чекали 5 місяців. При тому що в них була біометрія на час подачі
-
А все інше - тільки чекати
-
Єдине тоді що можу порекомендувати (теж не факт що допоможе), щоб знайомі звернулись з проханням до свого локального MP з проханням щось зробити, якось порушити аплікацію, описати йому вашу ситуацію
-
Родичів не має , є знайомі
-
Дублювання нічим не допоможе. Таке стається часто. У вас є родичі чи хтось в Канаді?
-
Всім привіт! підкажіть пліз - я як приклала ворк офер до кризової форми, то мені одразу прийшов ворк перміт The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada -говориться в ньому We automatically issued a visitor visa to you when we approved your first work permit. -говорить тест Find out if you need a visa to travel to Canada ircc.canada.ca/english/visit/visas.asp я можу вже летіти? чи має прийти лист із електронним проїзним документом якщо я його запрашувала вже не раз)?
-
Краще цим користуйтесь www.eytaxcalculators.com/en/2022-personal-tax-calculator.html
-
Якийсь брєд)
-
Тут можна порахувати свою зарплату після налогів) ca.talent.com/tax-calculator?salary=4000&from=hour®ion=Ontario
22 Jan 2023, 02:47
15821/119089
about an hour ago