Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
а что плохого если человеку на блюде дать ? Офигенно, там люди в окопах воюют, сюда приехали и просто работу никому не подскажут. Я пока работал в германии с каждой зп скидывал 10 % в фонды. Думаю так многие делают, не все уонечно. Тоесть помогая человеку устроится ты косвенно помог бы закончить войну , на какую то милионную часть поучаствовал бы
-
Поліція сказала, що якщо це повториться телефонувати за цим номером **** ми призначимо розслідувача та будемо моніторити за вашим рухом. Кажу, ви розумієте, що наступного разу я можу вже не мати змогу телефонувати вам. Кажуть, вибачте без доказів не можемо відкрити справу.
-
Є такі, але задавати питання, уточнювати чи отримати підказку нормально. Краще все перевірити, отримати всі фідбеки і вже щось робити. Якщо людина тиждень або місяць пише одне й теж. Тоді має сенс, а так, група саме для цього, запитують, отримують відповідь, якщо хтось володіє, та спілкування
-
Самое обидное, что дело не решилось, как хотелось.
-
Мені так і не показали камеру, кажуть не дають доступ на роботі. Я все ще думаю, що хтось біля дому зробив. Але все норм з машиною. З людиною поспілкувався, яка розказувала колегам, як ми, українці, їх задовбали. Кажу в чому твоя проблема? Очі мокрі, відповідає, що до нас він нічого проти не має, навпаки підтримує Україну, йому шкода невинних. Але це, каже політика, і він більше злий на державу Канади, яка допомогає Україні, а не своїм громадянам,які вже страждають від голоду. Я кажу, не ми почали війну. Ми нікого не просили до нас. І я сюди не збирався. Те що відбувається в Україні стосується кожного з нас, і вас також. Хоча би раз кажу, виїжджав за межі Канади Америки, каже був у Португалії. Кажу тоді не розказуй мені про "громадяни страждають від голоду". Почав вибачатися, аж губи тремтіли. Тому точно не він. І 99.9% не з роботи. Скоріше за всього поліція права. Просто вандалізм. Серед ночі
-
Это б если пр мутки, а на это нет
-
Подаваться нужно после брака
-
Ищите частники тогда