Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ми трошки про різні речі пишемо. Згоден. Тільки так можна і знайти або досягти чогось, ніяк інакше, якщо тобі ніхто не допомагає. Я про те, що якщо ви завдяки старанному пошуку знайшли квартиру за 90 євро, а по всій Варшаві на ринку починається мінімум з 500 євро, то це не означає, що всі також зможуть знайти за 90 євро гарну квартиру в центрі міста. Як би вони не старалися. І те, що вони не знаходять, не означає, що вони ліниві. Ось про що я.
-
як ви думаєте скільки українців шукали собі житло, якщо їх до Польщі заїхало на той момент близько 4-5 мільйонів. а я знімала кімнату і жили втрьох і спала на підлозі. працювала в клінінгу. і я не вважаю, що мені пощастило з житлом, це був результат важкої роботи
-
Знімаю шляпу! Ви, дійсно, молодець. І, в принципі, такий підхід працює скрізь. Навіть, в Україні. Проте є стандартна ситуація, стандартні ціни на ринку, які постійно підвищуються, а є індивідуальні випадки. Де ціна та якість виходить за рамки звичного. І ось ці одиничні випадки видавати як стандартну ситуація, і казати людям, що ви просто ліниві та погано шукаєте, звучить, як "Стів Джобс кинув школу і став успішним, ти теж можеш", розумієте? І обнадіяти людей таким чином - не є мотивацією, а дезінформацією. Просто, уявіть, що всі українці з вами в Польщі почали дуже активно шукати квартиру, яка ймовірність того, що у вас у всіх був би однаково гарний результат? І дозвольте запитати, якщо можна, де саме ви жили місяць, поки шукали квартиру і працювали?
-
Дякую
-
Дякую) Пруфом адреси може бути контракт з компанією оператором?
-
я у березні квітні шукала собі житло у Польщі коли мільйони українців заїхали туди. ще й працювала та по 2 години на дорогу витрачала. шукала у певних районах що дуже звузило пошук. купа відмов опускалися руки. Але я знайшла за місяць те, що я хотіла за нормальною ціною. І я дуже вдячна за той досвід, я повірила в себе
-
Тут обидва дієслова, щоб був іменник «понт» я не знаю
-
Добрий день! Хтось може порекомендувати банк, в якому краще відкривати рахунок ? Та що потрібно для відкриття батьківського рахунку ?
-
Ще раз всім привіт 👋🏼 Створив приватну бесіду для тих хто хоче кудась виходити гуляти, збиратися компаніями і гарно проводити час Пишіть в ЛС добавлю в бесіду ✉️ ❗️Суто ті хто в Торонто і будуть виходити гуляти❗️
-
Show off, або краще просто Flex
-
Так. Звичайно, той хто шукає, знаходить. Це очевидний принцип, який працює скрізь. Але ви щойно назвали декілька умов - треба терпіння, відповідно час, та треба мати фінанси. Багато з нюкамерсів приїжджають сюди без першого і другого, а їм треба вже знайти кімнату, і вже відшукати роботу. І не всі мають знайомих, не всі володіють мовою. І не всі потрапляють на великодушних лендлордів. Тому, 3к людей як би сильно та добре не відшукали, однаково та в схожих умовах не знайдуть.