Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я тут робив Service Canada Centre +1 800-622-6232 maps.app.goo.gl/Lnipji1AVKBKMfAx6
-
Дякую!
-
Sin зробити
-
Всім вітання! Прилітаю в Торонто 26.10 та шукаю житло. Можливо комусь потрібна сусідка? Чи знаєте когось, хто здає кімнати? Дякую
-
Вам для яких справ?
-
Всім привіт!питання до тих, кому вже вдалося подати заявку на федеральну фін допомогу🙏 щойно подала заявку і там в кінці написало, що заявка прийнята і мені можуть подзвонити з Service Canada і попросити прийти туди. Чи дійсно зараз такі нові правила і треба буде кудись йти? І що робити якщо я там не вказала номер телефону? 🙈 Чи то просто так формально всім пишуть?
-
Гайз, підкажіть будь ласка дійсний адрес Service Canada, бо на карті незрозуміло, деяки зачинені, в деяких назва якась не та, чи може десь можно подивитись адреса
-
Вам по квартирам чи по будинкам? Купівля чи оренда?
-
Виїхати то можна,але це не правильно по відношенню до країни,яка надала візу( з вільним до ринку праці) і страхівку
-
Отож,- 1.скасувати візи Чехії! 2.Закрити рахунок в банку 3.Скачувати страхування Це ,скажемо так, обов'язок ваш,як вдячність перед державою,яка вам у потрібний час допомогла