Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я в офис ходил, очередь правда была, а сам процесс занял минут 15-20
-
Подскажите пожалуйста, как быстрее делать SIN? Онлайн заявку или туда пойти в офис? Т
-
За всеми не уследишь
-
Доброго дня! У мене є таке питання, якщо хтось стикався з митницею або просто знає куди мені звернутись. Я жила через війну в австрії, потім отримала канадську візу по cuaet, основну частину своїх речей відправила поштою і переїхала в Канаду. Частину посилок пошта вже доставила, але одна посилка (з комп'ютером) застрягла на митниці. Чи є якась можливість дізнатись що не так і як це вирішити? Я знаходила якісь телефони, але по одному не вийшло автовідповідач перемогти, а по іншому ніхто не відповідає. Хотілося б це якось до кінця наступного тижня вирішити, бо я працюю віддалено, відпустку на переїзд брала всього на два тижні
-
Доброго дня! Шановні, порадьте гарного рускомовного інструктора по водінню авто. Ми живимо в Скарборо. Орієнтовно щоб до нього добиратись годину транспортом, бо в нас немає своєї автівки
-
Всім привіт☀️ Мене звати Вікторія, я #Майстер перукар #Торонто #Етобіко Пропоную такі перукарські послуги: ❣️чоловіча,дитяча стрижка, 15-25$ ❣️жінкам підстригти довжину та чілку 5-15$ ❣️фарбування вашою фарбою(мийка+сушка)30-50$ На даний момент працюю дома за адресою: 🏡 186 Stephen Dr, Звертайтесь за ном.📱 437 258-3656 instagram.com/viktoriia.kostak?igshid=YzA2ZDJiZGQ=
-
Перш за все - congratulations! Для OB вам треба referral. Спочатку треба йти до сімейного лікаря чи walk in задавати аналізи та просити направлення. Можно просити направлення до будь кого чи до якогось конкретного OB/midwife. Кожен ob/midwife має привілегії у одному чи іншому госпіталі тому має сенс спочатку визначитися у якому госпіталі будете народжувати. Взагалі ця тема дуже велика. Якщо хочете звертайтесь у дірект розкажу яка тут система. Легкої вагітності!