Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую🙏🙏🙏
-
Друзі, підскажіть будь-ласка. Чи допомогають новоприбувшим в Торонто з отелем (проживанням) хочаб на тиждень-два?
-
Привіт, я пила Адвіл потім знайшла стоматолога , жінка українка робить скидки нашим, ціна залежить від складнощів роботи. Мені зробила снімок 30$ ти поставила пломбу - все обійшлось 150$ кешем , вона попередила взяти до 300$ бо не знала об’єму роботи. Дзвоніть записуйтесь.
-
Доброго дня шановні шукаю кімнату район миссіссгі для одного з 01 .11 .22
-
Спасибо большое
-
Я летал, для граждан Украины там безвиз
-
Добрый день, подскажите возможно кто-то летел через Амстердам, нужна ли туда виза?
-
Маленький мир из детства!!!!! На самом деле сделать ребенка счастливым очень просто, главное – захотеть этого! А, если вы захотите тоже порадовать своих деток, то обращайтесь. Порадуем и ваших деток. Есть в наличии интерьерные куколки,которые я шью своими ручками Я в Ошаве
-
Маленький мир из детства!!!!! На самом деле сделать ребенка счастливым очень просто, главное – захотеть этого! А, если вы захотите тоже порадовать своих деток, то обращайтесь. Порадуем и ваших деток. Есть в наличии интерьерные куколки,которые я шью своими ручками Я в Ошаве
-
Та ні, питання зовсім не дурне) Дивіться в швах, вони зазвичай там. На шкіряних навряд (перевірити не завадить), а от на тканинних - в швах дивіться такі ознаки: Маленькі розміром з крупинку гречки жукі темно червоного кольору, або їх яйця - схожі на крупинки рису, білі і продовгуваті Це і всьо в основному Якщо вони там будуть ви їх 95% помітите Це стається рідко, але клопи є великою проблемою Торонто, тому швидка перевірка не завадить)