Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Из-за того что историю Канады не знает и откуда такие законы вот и смеётся от не большого ума
-
Всім хто летить наступного місяця буде цікаво www.theglobeandmail.com/amp/business/article-canada-to-drop-covid-19-vaccine-requirement-for-entering-country-on/
-
Ну есть три года проживания а этого достаточно для подачи на собственно рг
-
Депортують без статуса. У мене є знайомі. Без work permit або без pr або студенської візи, просто з visitors visa ви не можете жити в канаді безперервно.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якісь курси,чи школу по вивченню англійської мови.Дякую.
-
Ну всі хочуть якнайшвидше зберегтись у Канаді. Якщо війна закінчиться то люди повернуться до України, але якщо що можна повернутись до Канади бо в тебе є pr. Інколи отримання pr займає!більше 3 років.
-
Просто идёшь берёшь талон и ждёшь. Загранка, права если есть и вп возьми. Гуглить адрес по запросу drivetest
-
Кто-то за права подскажет?
-
Не нужно подтверждение с места проживания. Делали син позавчера
-
і підтвердження місця проживання
-
Ребят, какие документы нужны на права в Онтарио и где на них можно записаться? Спасибо.
-
Дякую
-
Work permit і паспорт
-
Хто знає підскажіть пліз, які документи потрібні , щоб зробити SIN
-
Для тих, у кого не виходить оформити фін допомогу - я телефонувала на гарячу лінію, мені підтвердили мої дані, сказали, що це технічна помилка і над нею працюють. Треба пробувати за тиждень і далі, якщо за 10-15 днів не вийде, можна знову подзвонити.
-
Дякую!
-
хто відправляв паспорт на вклейку, знаходячись вже в Канаді?
-
Доброго ранку всім , нахожусь в Торонто , шукаю роботу на будівництві , працював в Польщі , маю навики у в‘язанні арматури та опалубки )
-
Пропоную приєднатись до моєї групи в телеграмі вивчаємо англійську, іспанську, українську та інші. Люди від усього світу дуже привітливі. Формат чату та робимо також аудіо групи по вимові. Узгоджено з модераторами. t.me/Tandem_Language
-
Я заповнювала у минулий понеділок і була можливість вказати закрес дат І також, місто вильоту/прильоту і альтернативні міста додатково
22 Jan 2023, 02:47
17199/118865
5 minutes ago