Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
дякую
-
Дякую, вона міграційний консультант?
-
Доброго дня! Може хтось підкаже консультацію у імміграційного консультанта? (noc) Дякую. Можна у приватні.
-
Доброго дня ) Найголовніше - візьміть із собою адаптер на канадську розетку. Візьміть ліки. Техніку краще не тягти з собою, або перевірити, чи буде вона тут працювати. Візьміть косметику або засоби догляду, якими ви зазвичай користуєтеся. Бо тут може й не бути цієї фірми. Все інше брати немає сенсу - хімія, посуд, парфумерія і т.д, тут все є.
-
Хотіла запитати, чи вилітає хтось з Мюнхену в Торонто 28.09? Я би хотіла знайти компанію для перельоту, бо одна боюся.
-
Товариство !! Треба дуже швидко кімната чи Кв. Хлопець, 25 років, бюджет 600-800/місяц! Дуже велике прохання, допоможіть хтось. 💙💛 *В особисті*
-
В мене таке питання. Якщо в мене відкрита віща до Канади, але я не робила вклейеу візи в паспорт. Чи можна це зробити в Канаді. Бо я пізно вже прочитала, що вклейка візи в паспорт дає право на виїзд і в’їзд знову до Канади. А єлектронна віза такого права не надає. Тільки в’їзд до Канади без права виїзду за 3 роки. Або я не зможу повернутися, якщо виїду за межі Канади.
-
Дуже специфічно спитали) якщо у вас нема машини і ви живете в зйомнцй кімнаті то навіть на мінімалку вам вистачить на життя Не супер, бо кімнати наразі теж по 1000$+, але в цілому пойдьот
-
Вам не потрібен бустер. Про джонсона все вірно, це одношотна вакцина В Канаді немає сроку вакцинації)
-
А що до Квебеку, наприклад Монреаль?
-
Добрый день,кто-то работает в Онтарио в области работ NOC C?Интересует кто живет один в rent room ,достаточно ли оклада для жизни.
-
Вітаю. Чи комусь потрібен roommate? Я шукаю кімнату для підселення з 01.10 Якщо цікаво пишіть в лс
-
Добрий день ) можете підказати , що з собою брати до Канади звісно окрім грошей)?
-
У джонсона одна доза Нею не можна 2 робити
-
Можете летіти зі своїм сертификатом , але повинно бути 2 дози
-
У мене джонсон Я маю скртифікат Просто чи у Канаді обов’язково кожен рік обновляти вакцину чи можу з цим сертифікатом летіти
-
Потрібно 2 дози
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, кто сдавал биометрию в Париже. Мне пришло письмо, чтобы отправлять паспорт. Что надо для этого? На какой адрес отправлять? И когда забирать паспорт надо ехать в Париж или они отправляют паспорт по почте?
-
Доброго дня, маю вакцину зроблену в 2021 році Чи я зможу з нею полетіти у Канаду? Чи потрібно робити другу дозу?
-
Можете вказати адресу отелю, але коли зміти адресу - необхідно буде оповістити соц.службу. Адреса вказується лише для отримання листів…
22 Jan 2023, 02:47
17400/118920
about 8 hours ago