Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день ) можете підказати , що з собою брати до Канади звісно окрім грошей)?
-
У джонсона одна доза Нею не можна 2 робити
-
Можете летіти зі своїм сертификатом , але повинно бути 2 дози
-
У мене джонсон Я маю скртифікат Просто чи у Канаді обов’язково кожен рік обновляти вакцину чи можу з цим сертифікатом летіти
-
Потрібно 2 дози
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, кто сдавал биометрию в Париже. Мне пришло письмо, чтобы отправлять паспорт. Что надо для этого? На какой адрес отправлять? И когда забирать паспорт надо ехать в Париж или они отправляют паспорт по почте?
-
Доброго дня, маю вакцину зроблену в 2021 році Чи я зможу з нею полетіти у Канаду? Чи потрібно робити другу дозу?
-
Можете вказати адресу отелю, але коли зміти адресу - необхідно буде оповістити соц.службу. Адреса вказується лише для отримання листів…
-
Дякую
-
У мене один квиток тільки, я купляла його за 105$
-
Відправляла за допомогою міст в Україну, в харківську область ще влітку. Все дійшло +- 2 тижні
-
Спасибо
-
Привіт, хтось хоче на тіну кароль? 16 жовтня. Я купила квиток але я переїзжаю і мене вже не буде 16 жовтня. Можу продати свій квиток. Пишіть в лс.
-
Text me tomorrow 6479996903 window and door installation
-
Напишіть, будь ласка, результат. Тоже хочу відправити на ЗСУ.
-
Підкажіть,будь ласка,де в Місіссазі можна обміняти гроші,де є обмінники?
-
Дякую, спробую!
-
Meest попробуйте, они в обе стороны шлют
-
Посмотрите greenwin сайт, мы у них сняли 1 bedroom в East York за 2к, заплатили за первый и последний месяц и договорились без подтверждения наличия работы
-
Хто підкаже, як можна зараз надіслати посилку в Україну? Був у UPS там сказали, що до України не відсилають.
22 Jan 2023, 02:47
17412/119105
about 6 hours ago