Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть,будь ласка,де в Місіссазі можна обміняти гроші,де є обмінники?
-
Дякую, спробую!
-
Хто підкаже, як можна зараз надіслати посилку в Україну? Був у UPS там сказали, що до України не відсилають.
-
Доброго вечора! Сімейна пара з України шукає терміново квартиру, можливо хтось має якійсь варіанти?
-
Всім привіт) чи є хтось хто планує на днях вилітати з України в Торонто ? Дуже потрібні ліки для шлунку, доставка буде оплачена Напишіть мені в приват будь ласка
-
Спасибо большое)
-
Ваше водійське посвідчення дійсне в Онтаріо 60 днів з дня прибуття якщо ви плануєте тут жити, або 90 днів якщо ви тут тільки тимчасово. Після цього терміну обов'язкова зміна прав зі здачею екзаменів на права місцевого зразка
-
Еще вроде на driver test . ca была дополнительная информация, для беженцев и украинцев можно сказать что потеряли права и вам дадут 12 месяцев опыта
-
Доброго дня ! Приїхала в Канаду по куаєт і зараз заповнюю аплікацію на візу. Маю кілька питань: незважаючи на те, що в questionnaire вказала, що моя кантрі оф резіденсе є Канада, мені все рівно вибиває форму “made outside Canada” - це нормально? Чи я щось не так роблю? І друге питання: що прикріпляти як пруф що я exempt from paying fees за аплікацію? Наперед дякую!❤️🇺🇦
-
http://www.ontario.ca/page/exchange-out-province-drivers-licence
-
А можете сбросить сайт?
-
Было нужно, актуальную информацию поидеи можно на официальном сайте по вождению онтарио посмотреть