Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Поехали на движуху
-
Добрый день , нужен человек который занимается резюме для работы
-
Підтягуйтеся, будемо довго 😉 Парк: Parking lot maps.app.goo.gl/btVwgypPnP6uov5m8?g_st=ic
-
Потрібна допомога, хто знає як підготувати документи для орендодався квартири? Потрібно -рекомендація від попередніх орендодавців(як та де її зробити підскажіть), -лист з роботи (я працюю офіційно, думаю це не буде проблемою) -поручитель (так як в мене немає кредит скора) Повинен скинути йому на емайл всі документи, як вони пишуться, де затверджууються??? Дайте будь ласка знати хто проходив таке) Дякую
-
Ситуацію обговорювали трошки вище сьогодні. Якщо немає друзів чи знайомих з власного досвіду раджу розглянути інше місто. Або й навіть провінцію. Повірте. Я бажаю тільки кращого вам.
-
Доброго вечора, ми з жінкою получили візу , плануємо летіти в Канаду, просимо допомоги в не байдужих людей шукаємо роботу і житло ... можливо хтось шось може допомогти...
-
Добрий день, підкажіть будь ласка по прильоту в Кнаду, щоб отримати(work permit) потрібен лист від (IRCC)? Якщо получати його зразу в аеропорту, в візового офіцера. Дякую 😊
-
Ні,ми поки що в родичів
-
Є хтось на фестивалі?
-
З житлом в Торонто складно🤣 всі хто тут, той знає. В мене знайома прилетіла 28 з родиною до Торонто так і не змогла знайти адекватного житла. Зате знайшла житло в Едмонді 2 бедрум за 1400 на місяць через фірму. І вже навіть заплатила 300 дол. Депозиту поки зараз ще в Торонто але летить в кінці місяця туди. В Торонто дуже тяжко без знайомих. Роботи багато, але в основному починають всі з мінімалки проте мінімалка і в Едмонді на початку і в інших містах і провінціях. Але ціна житла в Торонто і околицях захмарна. Щоб ви розуміли знайти 1 бедрум в Торонто за 1800 це вже за щастя. Так що вирішуйте самі