Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я навіть не знала, вибачаюсь тоді!
-
Ооо, нічого собі
-
Ніфіга. Це перший і останні п'ять
-
ага, добре, дякую за інформацію
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html#inside читайте If you’re in Canada and want to work, study or stay longer
-
Гайс, хто подавав в Канаді на вклейку візи, та вже чекає(кав)? Чогось 40 днів, ще не має результату
-
В Онтаріо точно ні, це все на волонтерських началах
-
В місяць зняти готівку можна 50 тис грн , Можна розплачуватись українськими картками 100 тис грн в місяць
-
В bmo банкоматі 3$ комісія, в тиждень можна зняти не більше 12 400 грн
-
У нас теж не виходить
-
Доброго дня! Украінці) Чому не можна оформити допомогу 3к$? Пише якась помилка?
-
Привіт, можливо хтось пробував вже знімати готівку з українських карток (приватбанк, монобанк). Скажіть будь ласка де саме ви здійснювали ці операції? Яка комісія за таке задоволення?
-
Хтось їде сьогодні з Ніагари в Торонто?) Можу підвезти за хорошу компанію) Орієнтовно о 16
-
Доброго дня падскажіть якщо канадська родина приймає сімью з України у себе, чи є якась фінансова допомога цій родині ?
-
так! максимальна ціна 10 доларів за один чохол
-
Дуже корисно) дякую 😉
-
Там доречі і поторгуватись можна, я нещодавно взнала 😁 бо коли бачать що ти не азіат, то можуть ціну накинути, в них рідко цінники на товарі наліплені 🤣 У мене чоловік туди ходив за чехлом, і йому сказали - 20$, він каже я ж знаю що ви то все з алібаби і аліка тягнете, воно того не коштує. Запропонували 2 за 15😁
-
Намалювати справку з роботи звісно можна, але кредіт скор не намалюєш. Зачасту проплата 6-12 місяців заміняє не тільки справку з роботи але і запрос на те щоб у вас був кредіт скор
-
Це просто сплата на 6 місяців вперед як я розумію (просто типу 6 місяців не сплачуєте бо вже проплачено, а потім сплачуєте помісячно) Я так не знімала, тож якщо що хтось мене поправте якщо не так 😅
-
Здравствуйте! Посоветуйте пожалуйста педагогов по английскому для индивидуальных занятий онлайн)
22 Jan 2023, 02:47
17718/118900
about an hour ago