Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
З університетом щє сумніше ситуація - там взагалі для іноземних студентів в районі 30-40 000$ за рік (2 семестри)
-
Я бачила пару стипендій, одна з них надається українською діаспорою, але там критерії високі достатньо, якщо не помиляюсь. +, в Онтаріо як завжди - найменше плюшок. Наразі я десь читала що один з університетів Альберти скостив новоприбулим українцям багато з оплати
-
Дякую!
-
Тут расписано www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/eligibility.html
-
Є таке. В мене в коледжі (на хвилинку навіть не університет), рік навчання(тобто 2 семестри) коштував 17000 для іноземних студентів, а для місцевих всього 4600$
-
Всім доброго вечора) Хто робив медогляд , як потім отримати відкритий воркперміт?
-
Они далеко не все стремятся его получить
-
Согласна. Даже для канадцев высшее образование это не дёшево
-
Сын моего одноклассника учится в университете по стоимости в 10 раз дешевле, чем для иностранцев. В 3 раза это тоже немало
-
В 10 раз я не видела но в 3 так точно есть
-
Ну не чуть, а раз в 10 дешевле для местных
-
Доброго дня хто може допомогти з орендою житла? В Етобіко, або поруч. Цікавить квартира або студія для чоловіка та дружини на довгий термін. Ціна 1500-2000 можливо хтось шось порекомендувати зможе як за таку суму щось нормальне зняти?
-
Украинцы идут как international students, некоторые вузы имеют стипендии которые могут помочь частично оплатить обучение. Так в Канаде высшее образование палатное для всех, просто для местных чуть дешевле
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста , может кто то знает на счёт обучения для украинцев. Можно ли как то перевестись и окончить тут институт, есть ли какие то программы для этого. Буду благодарна за любую информацию. Спасибо!
-
Всі ports of entry мають цілодобові імміграційні стійки де отримають перміт. Оттава ваш перший аеропорт буде в Канаді? Наскільки помятаю там з міжнародних рейсів були тільки зі штатів
-
Спасибо
-
Я ничего не доплачивала здесь...
-
Дуже вдячна всім за відповіді!)
-
Подскажите, в каком размере начисляют таможенные пошлины, если только личные вещи бу пересылать?
-
Квітнева 2,5 місяця, в червні відправили - 2 тижні йшла
22 Jan 2023, 02:47
18090/118905
about 3 hours ago