Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо у вас нового зразку посвідчення, то підтвердження не потрібно
-
У вас стаж меньше 2 років?
-
Якщо у вас є українське водійське посвідчення, то не потрібно чекати, ви можете підтвердити досвід
-
Можна одразу G full, я так здавала
-
після здачі G1 треба ще чекати 9 місяців
-
В якому районі Торонто найбільш зручніше арендувати квартиру?
-
можно але мені коли відправляли, прятали у курточку, але там будо 5 ампул всього
-
Можно , но ибупрофен в Торонто продаётся
-
Доброго дня, а чи не знаєте чи можна ліки передавати? Щось типу ібупрофену?
-
То есть если 12, то в 12 вылет откуда самолёт вылетает. И там 4 посадка - это 4 часа по местному времени самолёт сядет
-
Привіт усім, знайома полячка шукає працівників для польського дому пристарілих, треба знати або польську або англ на мінімальному рівні і стаж в сфері медицини в Україні. Комусь таке цікаво?
-
Местное время 😃
-
Привіт, Любі Друзі) Підкажіть, будь ласка, може хтось вступає чи планував вступати до Коледжу чи Університету , чи є якісь пропозиції, пільги щодо навчання для українців? Якщо хтось знає, поділіться! Буду вдячна за будь яку інформацію. Спасибі!
-
Привіт Підкажіть, якщо я в Канаді купляю білет людині виліт з Румунії і пише 12 год то це Канадська чи румунська виліт????
-
Всем добрый день) какая процедура прохождение мед осмотра? Скиньте, пожалуйста, ссылку, чтоб записаться он-лайн) заранее спасибо🙏
-
а перміт дали тільки навчальний
-
мому брату не дали сін намбер бо йому 15
-
Ну шо
-
Пропоную приєднатись до моєї групи в телеграмі вивчаємо англійську, іспанську, українську та інші. Люди від усього світу дуже привітливі. Формат чату та робимо також аудіо групи по вимові. Узгоджено з модераторами. t.me/Tandem_Language
-
Спасибо. Видимо Sin только у кого work permit положен. Буду уточнять в банке тогда
22 Jan 2023, 02:47
18211/118899
26 minutes ago