Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А де можна найти кімнату знімати? Бо мені теж скоро летіти в Торонто🤯🤯
-
Кімнату більш реалістично зняти наразі. Або через сервіси типу еірбнб (але наразі і там все поскінчувалось і лишились за ненормальну ціну)
-
На початку було простіше) наразі в Торонто криза житла. Я буду тільки рада якщо ви зможете так як вони сказали, але зняти в Торонто наразі складно
-
Оце весело…бо в інших чатах люди пишуть знайшли за тиждень-два і заплатили за 2-3 місяці Волонтери те саме казали
-
Я тут вже 3 роки) Інші платять часто наперед за пів року. Щє може з роботою буде прості знайти, бо треба лист з роботи Виписку з рахунку можливо Гарантора знайти але якщо в Канаді нема нікого знайти його буде складно
-
Ну ми можемо за 2-3 місяці, аде не пів року
-
Шок, а як люди приїжджають, де ви живете
-
За тиждень ви нажаль не знайдете скоріш за все. Тут питання яке саме житло, чи є змога заплатити наперед на пів року/рік, чи є у вас робота, і тд
-
Усім привіт) поділіться досвідом пошука житла в Торонто) Ми приїхали до Канади, зараз у монреалі, нас поселили на тиждень безкоштовно до готелю За цей час потрібно знайти житло в Торонто, де хто шукав? Чи реально за тиждень знайти?
-
Привіт Підкажіть якщо я лечу сама і отримую дозвіл на роботу в аеропорті, а син не летів, я можу на його паспорт отримати йому дозвіл на роботу?
-
Спасибо большое за ответет.
-
Домовилися! Я тут і напишу
-
Оголосіть як зберетесь. Мені також цікаво
-
Кому потрібна кімната в North York? Своя кімната і своя ванная з туалетом. Але ви будете мати руммейта (в нього теж своя кімната та ванна з туалетом) тобто ви ділете тільки кухню та зал. Достапно з 10 жовтня. Пишіть мені.
-
Там дуже смачно, майже як вдома
-
без може)
-
Завітай туди…Це неймовірно
-
Не була в корчмі, але я бачила там є сало! Я б заради нього точно пішла б)))
-
Я навіть чоловіка може візьму 🤔
-
У нас было так же с детьми, они американцы. Мы все заполнили и потом указали что дети граждане сша, и они пропали из заявки с текстом, они и так могут приехать в Канаду. Все ок, при въезде им поставили так же как и нам пребывание на 3 года, и дали ворк автторизейшн, он сказал они подпадают под программу. Хотя мы на них ничего не заполняли
22 Jan 2023, 02:47
18682/119175
about an hour ago