Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Хвилинку
-
Це як безлім? Чи кожен проїзд знімає кошти? Бо одні кажутіь , що кожний проїзд коштує 3,25 і дві години можеш по тому квитку їхати з пересадками
-
Як його оформити?
-
Дякую
-
Всем привет.Ребята,поделитесь опытом как добрались до Торонто.Интересует откуда летели,какой компанией и с какими пересадками.Если не трудно напишите в личку🤗.Планирую в конце октября лететь
-
156 доларів на престо картці Необмежений проїзд на місяць. Все просто
-
Вітаю. Шановні українці як працює проїзний в Торонто? Хтось може детально описати все про це?
-
Гугл допоможе, в кожній країні світу є
-
Підкажіть будь ласка якою поштою чи кур’єром краще відправляти паспорти в Оттаву? Буду дуже вдячна🙏🏻
-
Народ я думаю сегодня поехать на острова, там есть барбикю, ну что то похавать, ну и попить там взять, кто хочет в лс
-
Я думав ви цікавитесь вин вакцинацією. Тести можна робити де завгодно. Підходить rapid antigen за 48 годин або меньше до прильоту. Я в Італії робив в аптеці
-
Вони вроді в однакову ціну
-
Ну, за містом я маю на увазі Toronto GTA, по дорозі на нью маркет може не робить, але в самому ньюмаркеті буде скоріш за все. Але вищє по трасі чи в сторону лісів (по напрямку до мускоки туди, чи в іншому до тоберморі, блу маунтін, і тд) то навряд буде працювати
-
Оуу) це трохи проблемно якщо погано за містом вже
-
Чоловік брав в фрідомі айфон під план, все найс. Але фрідом не ловить зв’язок за містом часто і перекидує на нешонвайд на якому у вас тільки 1 Гб безкоштовно
-
А где их взять то? В Чехии кто-нибудь делал или в Париже,подскажите ?
-
doctors.cpso.on.ca/?search=general
-
В спец клініках тільки, самому не вийде
-
Так необязательно прививаться ж. Можно тесты и карантин сидеть. Вот я и спрашиваю где эти тесты взять перед полетом
-
Чартр дає два місяці безкоштовну послугу. І якщо зробити автоматичну оплату з картки. То дає ГБ інтернету. 500+500. Для когось цього достатньо.
22 Jan 2023, 02:47
19425/119224
3 minutes ago