Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Водафон, звичайно) Плачу 180 грн в місяць. 10 гб інтернету, 200 хвилин по мережі, 50 хвилин по Канаді та інші країни зі списку. І безкоштовні смс. За роумінг нічого не плачу додатково. І виходить набагато дешевше ніж мій стандартний тариф канадський. Але інтернет не такий швидкий, як місцевий. Але на деякий час вистачить)
-
Йшов третій рік коронавірусу… Нажаль, мінімальло за два тижні. І потріьні або дві дози будь-якої з апувнутих вакцин або одна Джонсон-та-Джонсон
-
Подскажите пожалуйста, если не привиты ,то надо делать всем членам семьи тесты перед самолётом? Где их брать ,чтоб сделать? В аптеке и самим делать ? Я просто не в курсе вообще 🤷
-
Доброго дня мене звати Ігор,я та моя дівчина збираємось у Канаду і шукаємо житло на перший час покамісь не оформимо всі документи та не знайдемо роботу думаю це не затягнеться більше чим на 3-4 неділі ми без шкідливих звичок приїжаємо в кінці вересня. Але ще думаємо в яке місто
-
Please help! Why it shows me two times my name.? Can I delete it and download again?
-
А який білет брати найвигідніше?
-
Привіт Питання На cne білети норм купляти на місці?
-
Можна телефоном. 1. Знайти на мапі клініки і дзвонити їм, прийти чи новим accepting new patients 2. HMC Connect програма