Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я знаю. Але ж десь ви той кеш плануєте брати
-
Знімання кешу 12500 грн в еквіваленті в тиждень)
-
Ну кеш ви можете покласти на картку місцеву
-
Гроші є а платити ніяк 😂
-
У нас же всі переводи навіть з валютних відключили
-
Тоді скоріш за все, окрім кешу ніяк, дякую
-
Скоріш за все ні Є пару видів сплати : Дірект депозіт (коли менеджемент знімає з вашої канадської карти) Кеш (дуже рідко), тоді знімаєте з банкомата тут Чек (теж треба канадська карта) І додаток на телефон (тут скоріш за все зможете сплатити, але їх дуже мало хто використовує)
-
Чеки, Email money transfer - те, що пропонували нам. Не певна, що це можна реалізувати з української картки
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як відбувається оплата за довгострокову оренду в онтаріо, чи зможу я платити з Української картки, як наприклад на airbnb?
-
Привіт. Маю питання щодо медогляду. По прильоту я отримую воркпеоміт, за 90 днів маю пройти медогляд і згодом обновити цей перміт на основі медогляду? Вірно?
-
Дякую)
-
Без проблем, буду рада допомогти чим можу)
-
Напишу вам в лс, щоб не загубити вас
-
Звісно Оплата за пів року дає деякі бенефіти, в тому числі власники кондо можуть взяти вас без роботи, але з роботою звісно кращє) можливо деякім підійде виписка про доходи ваші з роботи яка у вас зараз (ну типу якщо ви в Канаді будете займатись єю онлайн наприклад, то це значить що робота у вас є)
-
А якщо роботи ще немає в Канаді, але є гроші за квартиру, це може ускладнити процес нам?
-
Величезне ДЯКУЮ
-
Ось тут пошукайте, в фейсбуці
-
Пцр достаточно В зависимости от ситуации Многие на предприятии уже не смотрят на вакцину Живёте здоровой жизнью
-
Хвилинку
-
На старі квартири акі умови зазвичай не діють, тільки на нові, ті що кондо Люди якось тут знімають старі квартири, але для новоприбульців без роботи тут це буде геть складно Знайомих нема, але можу дати группу, ви там пошерстите по постам, там десь буди пости з пошуками ріелторів
22 Jan 2023, 02:47
20011/119156
6 minutes ago