Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
На старі квартири акі умови зазвичай не діють, тільки на нові, ті що кондо Люди якось тут знімають старі квартири, але для новоприбульців без роботи тут це буде геть складно Знайомих нема, але можу дати группу, ви там пошерстите по постам, там десь буди пости з пошуками ріелторів
-
Тут не підкажу, гляньте щось типу condos.ca Rentals.ca Але «щоб за пів року проплатити» ця умова діє більше як договір і уступки. Тобто кращє взяти ріелтора (ти паче ви йому не платите, а платить той в кого ви знімете квартиру). Бо оплата за пів року/рік це договорьонность коли ви вже знімаєте квартиру, на сайті це ніде не буде сказано
-
Те що ви назвали однокомпонентною, я мав на увазі Johnson & Johnson, один укол і сертифікат, якщо нема часу чекати два тижні між вакцинами а вилітати треба. Ну навіть якщо я не назвав її то гугл в допомогу, при бажанні можна знайти назву прививки після якої можна одразу отримати сертифікат або в госпіталі би підказали, було би бажання вакцинуватися. І казати що я ввожу в оману тоже таке собі. Обман це коли цілком не правда а не коли людина сказала правдивий алгоритм дій але назву прививки не вказав.
-
Проблеми з житлом є. І в Торонто і в Ванкувері. Якщо у вас є сума заплатити за пів року/рік вперед за кондо яке буде мінімум 1700-2000 в місяць, то тоді проблем з житлом не буде. Але якщо такої можливості нема - проблеми з житлом є. Великі. Такі що наразі немає навіть еірбнб з адекватними цінами (да і з неадекватними малувато)
-
Ну я так і сказав - бустерна!!! Яка омана? , як отримати сертифікат якщо леше одна із двох потрібних? Ви про що, зраду навколо шукаєте чи читати не вмієте?
-
Короновак заапрувили
-
Vaccines accepted by the Government of Canada for the purpose of travel to and within Canada: AstraZeneca/COVISHIELD (ChAdOx1-S, Vaxzevria, AZD1222) Bharat Biotech (Covaxin, BBV152 A, B, C) Janssen Jcovden (Johnson & Johnson, Ad26.COV2.S (JNJ-78436735)) Medicago Covifenz Moderna (Spikevax, mRNA-1273) including for children aged 6 months to 11 years Novavax (NVX-COV2373, Nuvaxovid, Covovax) Pfizer-BioNTech (Comirnaty, tozinameran, BNT162b2) including for children aged 5 to 11 years Sinopharm BIBP (BBIBP-CorV) Sinovac (CoronaVac, PiCoVacc) To qualify as a fully vaccinated traveller, you must have received, at least 14 calendar days by the day you travel: • at least 2 doses of a vaccine accepted by the Government of Canada for the purpose of travel • or a mix of 2 accepted vaccines • or at least 1 dose of the Janssen Jcovden (Johnson & Johnson, Ad26.COV2.S (JNJ-78436735)) vaccine